Lola's Box

O nouă lună, o nouă cutie cu frumuseţe de la Pick N Dazzle. De data aceasta, în principal a fost cu produse de îngrijire pentru păr, dar şi un pic de skin care. Chiar şi după atâţi ani de la prima mea întâlnire cu beauty boxul său, Pick N Dazzle reuşeşte să mă surprindă în mod plăcut.

Chiar dacă primăvara aceasta a fost una cu infinit mai puţine ieşiri – deh, pandemia este de vină -, nu am făcut nici un fel de rabat atunci când a fost vorba de îngrijirea mea. Iar părul s-a bucurat de multă atenţie, pentru că l-am răsfăţat şi cu o gamă de îngrijire care să-i ofere mai mult volum, dar şi cu una cu ingrediente naturale. La amândouă a reacţionat foarte bine, aşa că mă bucur de o podoabă capilară foarte sănătoasă şi cu mult volum. Nu am neglijat nici îngrijirea tenului, iar bonusul a fost gelul de duş pentru momentele de prospeţime din fiecare duş.

Vita Age Excellence Collagen in Pearls

Nu sunt la prima experienţă cu produsele Vita Age, aşa că aveam aşteptări destul de mari de la acest ser cu perle. Aşa cum spune şi numele său, Vita Age redă strălucire tenului şi este foarte util în tratamentul antiîmbătrânire la care trebuie să apelezi după o anumită vârstă. Efectul natural de lifting al pielii este vizibil imediat şi, în plus, simţi cu se strânge pielea. Regenerarea şi energizarea tenului sunt datorate colagenului din perle, care are şi darul de a relansarea formarea de colagen nou. Se poate folosi pe faţă, dar şi pe gât sau decolteu. Pentru a-l lăsa să lucreze cât mai mult, am preferat să-l aplic seara, înainte de culcare.

Raspberry Daiquiri Body Wash

Cred că lipsa ieşirilor în natură şi-a pus amprenta asupra psihicului meu. Nu, nu am luat-o razna 😊, ci am avut o idee fixă cu zmeura. Nu cred că a trecut zi de izolare în care să nu mă gândesc la acest fruct delicat, colorat şi parfumat. Şi cum mai este ceva până voi putea gusta zmeura aceea de pădure, am apelat la diverse trucuri pentru a-mi potoli fixaţia. Gelul de duş este exact precum cocktailul al cărui nume în poartă: dulce şi suculent. Poate că ar fi mai potrivit pentru vară, dar eu l-am adorat în această perioadă, a fost ca un panaceu împotriva lipsei de mişcare în aer liber. PS: Zmeura este o sursă bună de acizi graşi Omega-3 şi Omega-6, putând ajuta la tratarea diferitelor probleme ale pielii. Gândiţi-vă ce minuni poate face în combinaţie cu sucul de lime…

Natural Shampoo Aloe and Sweet Orange & Natural Hair Mask Vanilla and Coconut

Pe bază de plante şi bogat în ingrediente naturale – citrice şi aloe vera -, şamponul este ideal dacă vrei ca părul să aibă mai mult volum. Nu trebuie omise nici alte elemente naturale cum sunt arganul şi floarea soarelui. Reunite în şamponul Essere, acestea asigură igiena corectă a scalpului, dau volum părului subţire şi combat electrizarea firelor. Cu fiecare utilizare am constatat că am părul mai strălucitor, sănătos şi moale. Se poate folosi pe orice tip de păr, dar în special pe cel fin.

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar (aproape) la fiecare spălare a părului aplic şi o mască hrănitoare. Cea de la Essere este pe bază de plante, fiind recomandată pentru părul deteriorat, tratat, uscat sau tern. Cu ulei de Jojoba şi proteine din soia, masca intră adânc în firul de păr şi-i protejează structura. În plus, acţionează şi asupra scalpului prin extractele de eucalipt şi mentă – dacă vei avea în beauty box şi vei folosi, vei simţi efectul răcoritor. Nu conţine silicon.

Wonder Volume Luxurious Lifting Shampoo & Conditioner

Proteine din soia, ulei de seminţe de meadowfoam şi extracte de plante naturale. Adăugaţi şi lipsa sulfaţilor din formula celor două produse şi aveţi argumente solide pentru a folosi combinaţia de şampon şi balsam. Fac adevărate minuni asupra părului pentru a-i conferi un volum de-a dreptul… wonder. Ambele produse sunt recomandate pentru părul fin şi lipsit de strălucire – după folosire, acesta va deveni voluminos şi sănătos.

Mai trebuie să vă spun că aştept impresii de la voi legat de ce aţi avut voi în cutiuţele Pick N Dazzle? 🤔 Chiar sunt curioasă să aţi primit în beauty boxuri în funcţie de profilul de frumuseţe. XOXO

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.