Lola's Box

Pentru primăvara 2017, dar şi pentru lunile ce vor urma, The Body Shop ne propune câteva produse cosmetice interesante, atractive şi, mai ales, pentru toate preferinţele: parfum, makeup, skincare.

White Musk, una din gamele The Body Shop care este foarte apreciată, se completează cu L’Eau, o apă de toaletă 100% vegană. Live. Love. Spray. Pentru ca industria parfumului să beneficieze de esenţa de mosc, cerbii sunt trataţi cu cruzime, aşa că, în 1981, Anita Roddick – fondatoarea The Body Shop – a creat o nouă abordare în privinţa parfumurilor. Astfel, White Musk a fost unul din primele parfumuri pentru care s-a folosit mosc vegan obţinut etic.

Pentru cine adoră originalul, L’Eau vine primăvara aceasta cu senzualitatea moscului învăluită în prospeţimea anotimpului în care natura revine la viaţă. White Musk L’Eau este îndulcit cu note de pară, ceea ce îi conferă un parfum fructat, care se potriveşte cu combinaţia tradiţională de lăcrămioare, iasomie şi esenţă de trandafir.

Vitamin C Glow-Revealing Liquid Peel

Primăvara, tenul nostru are nevoie de o reîmprospătare, aşa că un peeling este binevenit. Dar, dacă sunteţi în căutarea unei alternative la exfoliantele tradiţionale, vi-l recomand pe cel cu vitamina C de la The Body Shop. Produsul ajută la exfolierea delicată a tenului tern, obosit şi îi redă strălucirea şi aspectul sănătos, fără apă, particule abrazive sau enzime. Se foloseşte pe tenul uscat, după îndepărtarea machiajului, şi se îndepărtează prin clătire cu multă apă.

Datorită texturii “gel-to-peel”, gomajul atrage impurităţile şi celulele moarte de la suprafaţa tenului, chiar şi pe cele care opun rezistenţă. După aplicare pe tenul uscat, prin masare, două molecule reacţionează şi creează “tăiţei” exfolianţi. Aceştia atrag şi îndepărtează celulele de la suprafaţă – tenul rămâne curat, strălucitor şi fresh.

Click & mix – fardurile pentru ochi Down To Earth

 

Când vorbim despre farduri pentru ochi am vrea şi culoarea X, şi nuanţa Y şi aşa mai departe. Dar pe una o găsim într-un quad, pe cealaltă în alt quad sau altă paletă. Şi atunci ce facem? Colecţia Down To Earth din portofoliul The Body Shop vine cu palete de farduri pentru ochi ce pot fi personalizare în funcţie de preferinţe. Seturi – sub formă de quad sau paletă – sunt versatile şi urmează principiul click & mix, astfel că avem setul de culori care ni se potriveşte cel mai bine.

Obţinute cu pigmenţi de înaltă puritate şi disponibile în 30 de nuanţe inspirate din diversitatea naturii: de la nuanţe nude la cele vii, de la nuanţe naturale la interpretări curajoase. Acestea sunt disponibile cu finisări shimmer, mate şi sparkle, cu trei dimensiuni diferite: mono cu o nuanţă, quad cu patru nuanţe şi paletă cu opt culori. Preţ: 31 lei.

Lash Hero Mascara

Dacă eşti în căutarea unui look statement pentru privirea ta, aliatul tău nu poate fi decât noua Lash Hero Mascara 100% vegană. Aceasta este infuzată cu extract din ulei de trandafir negru, conferă volum şi alungeşte genele, în timp ce formula sa le îngrijeşte şi le salvează de la deteriorare zilnică. Mascara conţine extract din Black Baccara, un trandafir hibrid creat în faimoasa gradină Meilland, din sudul Franţei. În combinaţie mai găsim unt de shea hidratant şi îndulcitori higroscopici, care captează moleculele de apă pentru a crea o bază eficientă. Preţ: 63 lei.

Înainte de a încheia povestea, am şi o curiozitate… De ce aveţi nevoie în beauty case: parfum, skincare sau makeup?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.