Lola's Box

Millaminis este cea mai bună dovadă a modului în care jucăriile clasice se pot îmbina fericit cu tehnologia modernă şi gadgeturile de ultimă oră. Nu-ţi trebuie decât o aplicaţie şi prietenii celui mic se pun în mişcare.

Millaminis Friends on the moveŞtiind că Ewald este foarte pasionat de tabletă şi că se uită pe gadget la desene animate – YouTube să trăiască! -, o prietenă foarte bună m-a invitat să descopăr o jucărie nouă în cadrul expoziţiei Baby Boom. Aşa că, împreună cu cel mic, am mers să vedem despre ce este vorba.

Millaminis Friends on the moveMaimuţa Bobo, hipopotamul Mel şi girafa Diana sunt vedetele jucăriilor Millaminis. Cei trei pornesc într-o aventură în ţinuturi îndepărtate ale mapamondului, sunt într-o continuă descoperire a lucrurilor noi şi nici nu pregetă să îşi facă prieteni noi. Prichindeii în vârstă de 4-5 ani se vor bucura la maximum de jucării, dar şi de latura lor interactivă. Pe de altă parte, Millaminis pot fi lăsate cu încredere şi în mânuţele celor mai mici datorită faptului că sunt realizate din spumă buretată, sunt moi şi au fost testate şi aprobate pentru siguranţa copilului. În plus, dacă se murdăresc, jucăriile pot fi curăţate cu uşurinţă… în maşina de spălat.

Millaminis Friends on the movePentru al meu, personajele Millaminis au devenit şi mai interesante când a văzut că există aplicaţia pentru tabletă, care dă viaţă jucăriilor. Nu vă pot spune chicotelile de bucurie ale copilului când a văzut cum jucăria a început să se mişte pe tabletă. Aşa că vizionarea desenelor animate a fost înlocuită cu însufleţirea staţiei de pompieri.

This slideshow requires JavaScript.

Cât despre preţuri, mi se par foarte prietenoase. Pentru că urmează Crăciunul, am cumpărat un cadou pentru cineva drag şi nu a costat decât 35 de lei .Dar, până la urmă, mai contează preţul când vezi strălucirea din ochii unui copil?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.