Lola's Box

În cea de-a treia zi din cadrul săptămânii Elizabeth Arden am ales să vă povestesc despre un produs care ale legătură cu vizita lui Yves Hajjar în România. Prevage City Smart va fi lansat şi în România şi este o minunăţie pentru protejarea tenului.

Nimic nu este întâmplător în viaţă şi la fel este şi cu vizita lui Yves Hajjar, Elizabeth Arden International Make-up Artist. Aceasta coincide cu lansarea unui concept revoluţionar pentru protejarea tenului, putând fi considerat scutul invizibil al chipului fiecărei femei. Prevage City Smart este primul produs de acest gen, având misiunea de a împiedica toxinele şi particulele de poluare să intre în piele.

Elizabeth Arden Prevage City Smart

În compoziţia sa, acest filtru pentru sănătatea tenului are un complex de enzime reparatoare, precum şi o serie de minerale, care asigură şi SPF 50. Graţie acestui întreg pachet, Prevage City Smart protejează şi fortifică contra razelor UV, poluării, mizeriei, dar şi menţine sănătatea pielii chiar şi în metropolele cele mai poluate.

Trebuie să vă previn că acest scut nu trebuie privit doar ca unul împotriva razelor nocive ale soarelui. Se poate folosi în orice perioadă a anului, chiar şi acum în prag de iarnă, pentru că este “arma secretă” a tenului împotriva poluării. În plus, aşa cum îi spune şi denumirea oficială este un excelent hidratant. Nu trebuie decât să-l aplici pe ten, să-l porţi toată ziua, iar seară să te speli pe faţă – odată cu această procedură elimini şi particulele de poluate. Dacă vrei ca oraşul tău să se transforme întru smart city, este clar că trebuie să mizezi pe Prevage City Smart. Să fim nişte femei inteligente.

Elizabeth Arden Prevage City Smart

Printre ingredientele forte ale produsului se numără şi extractul de ceai verde, acidul ferulic sau L-carnosina. Toate acestea au beneficii anti-aging şi luptă împotriva radicalilor liberi, cei care creează ridurile, pigmentarea excesivă şi duc la pierderea fermităţii pielii. Iar aplicarea este facilitată de sistemul de dozare cu pompă – vă este clar că nu-l veţi irosi uşor, da? 🙂

Yves Hajjar, arhitectul frumuseţii

Aşa cum v-am spus şi în articolele anterioare, Yves Hajjar (International Make-up Artist Elizabeth Arden) este la Bucureşti şi oferă sesiuni gratuite de makeup. Deşi şi-a început cariera ca arhitect, foarte repede şi-a dat seama că menirea lui este să devină un maestru în arta machiajului. A admirat staruri precum Audrey Hepburn, Grace Kelly sau Dalida, aşa că feminitatea, în viziunea lui Yves, înseamnă o privire seducătoare, intensificată de eyeliner şi fard de pleoape. Mai sunt trei zile în care vă puteţi programa la sesiunile de makeup ale maestrului Elizabeth Arden, iar astăzi, între orele 12.00 şi 20.00, îl găsiţi la magazinul Kendra din Unirea Shopping Center. Mai staţi pe gânduri?

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Elizabeth Arden Week: Prevage City Smart Hydrating Shield SPF 50

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.