Lola's Box

Prima din multele noutăţi pe care Pick N Dazzle le-a pregătit pentru 2018 este o adevărată premieră. Blue Lily este primul brand românesc care apare în beauty boxuri. Vine cu produse de îngrijire a tenului, corpului sau părului, care te atrag prin aroma de ulei de cocos organic.

Pe fiecare dintre noi ne încântă ideea unui răsfăţ la spa. Doar că, uneori, lipsa timpului ne pune în imposibilitatea de a ajuns la spa, la răsfăţul dorit, la tratamentele care să ne revigoreze trupul şi spiritul. Şi atunci ce este de făcut? Cum ar fi să putem aduce spa-ul la noi acasă? Cam aşa s-a gândit şi Blue Lily, un brand românesc pe care din aceasta lună îl găsiţi în cutiuţele Pick N Dazzle.

Fie că ne dorim îngrijire pentru ten, corp sau păr, gama Blue Lily are pregătit un produs care să ne îndeplinească nevoile. Şi cum contactul vizual şi olfactiv reprezintă prima interacţiune, vă pot spune că produsele miros demenţial. Iar meritul revine uleiului de cocos organic (certificat Ecocert), cel care stă la baza întregii game Blue Lily. Nu ştiu cum sunteţi voi, dar pe mine mă încântă şi mă binedispune orice produs de îngrijire cu ulei de cocos.

Iar acest parfum rămâne alături de voi pentru mult timp. Am rămas plăcut impresionată de modul în care pielea şi părul şi-au păstrat aroma de nucă de cocos. Şi această constatare venea la capătul unei zile cu multă alergătură. Masca de păr Blue Lily se aplică pe părul umed, după spălarea cu şampon, şi se lasă să acţioneze cinci minute, după care se clăteşte. Veţi descoperi că părul vă va rămâne moale şi mătăsos. Iar efectul va dura – nici purtatul unei căciuli sau pălării nu îl va opri.

Am încercat şi laptele demachiant, care, pe lângă uleiul de cocos organic, mai conţin unt de shea şi ulei de măsline. Astfel, 95% dintre ingredienţi sunt de origine naturală. Este genul de produs care îţi menţine tenul hidratat, mai luminos, mai fin. Demachierea se realizează “în doi timpi şi trei mişcări”, îndepărtându-se imediat fardul şi impurităţile.

Însă produsul Blue Lily care m-a fascinat cel mai mult a fost untul de corp. Orice aş face, pielea îmi dă impresia că este uscată şi are nevoie de un plus de hidratare. Aşa că, după fiecare baie, îmi place să-mi ofer câteva minute de răsfăţ – suplimentar, bineînţeles. 😊 După aplicarea untului, pielea a rămas moale, fină, a dispărut acel sentiment de asperitate. Pur şi simplu, m-am simţit mult mai bine în pielea mea. Şi, un plus pentru mine, se absoarbe imediat în piele, astfel că nu rămâi cu acea senzaţie unsuroasă neplăcută. Ai impresia că te-ai cufundat într-o baie de caramel şi cocos.

Cine vrea să se bucure de răsfăţul cu ulei de cocos organic? Pentru că am pregătit giveaway pe Instagram.

LATER EDIT: Iar câştigătoarea este… aici.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Premieră: Blue Lily, primul brand românesc la Pick N Dazzle + Giveaway

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.