Lola's Box

Gradele au urcat mult în termometre – bine, mai au şi sincope -, zilele devin tot mai lungi, iar calendarul a ajuns deja la ultima filă de primăvară. Cum vom face şi trecerea la ţinute tot mai vaporoase, este timpul să ne pregătim corpul (şi spiritul) pentru stagiunea estivală.

Pot fi sfaturi, ponturi, trucuri sau paşi simpli. Le spui cum vrei, dar sunt cinci la număr şi vin de la Life Care – dacă le urmăm, avem şanse mari să obţinem corpul dorit pentru vară. Mai mult, Life Care a lansat şi un pachet, Essential Sport, conceput special pentru a intensifica rezultatele muncii noastre. Sunt şase produse menită să ne sprijine stilul de viaţă activ. Aşadar…

Fii mai activă!

Te aşteptai să auzi aşa ceva, nu? Chiar dacă pare previzibil, sportul este cea mai sigură şi eficientă metodă de a sculpta silueta. Nu-i nevoie să dormi în sala de sport, ci sunt necesare mici schimbări în stilul de viaţă. Iar efectele pot fi imense. Spre exemplu: renunţă la lift şi urcă pe scări, parchează maşina mai puţin departe de destinaţie şi mergi pe jos. Sau, dacă eşti părinte, joacă-te alături de copil. O altă variantă eficientă este joggingul la ceas de seară. Un antidot împotriva durerilor de articulaţii sau de muşchi poate fi Life Impulse MagneActive, o sursă pură şi foarte concentrată de clorură de magneziu extrasă din Marea Antica Zechstein. Sub formă de spray, uşor de utilizat şi aplicat, uleiul concentrat de magneziu este benefic pentru sănătatea articulaţiilor şi a muşchilor.

De asemenea, un alt aliat după antrenament este Kräuter Magic Roll cu plante BIO. Îl putem folosi pentru calmarea rapidă a durerilor din diverse zone – cervicală, gât, încheieturi, braţe, genunchi, glezne sau muşchi. Şi cum în această perioadă ne mai necăjesc şi insectele, se poate folosi şi pentru calmarea mâncărimii provocate de înţepături.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Ai grijă la băuturile pe bază de cafea!

Nu cafeaua este problema, ci ingredientele adăugate pe lângă ea. Pentru că au conţinut ridicat de calorii, toppingurile cu arome sau frişca sunt cele care produc daune asupra siluetei noastre. Este mai bine să încercăm o cafea simplă sau un ceai negru – ambele băuturi ne oferă energie pe tot parcursul zilei. Dacă nu şi nu, Life Care are un remediu pentru un plus de energie: Life Impulse L-Carnitine, un supliment ce poate contribui la transformarea grăsimii în energie. Conform specialiştilor, nivelul de carnitină scade tot mai mult pe măsură ce înaintăm în vârstă, astfel suplimentarea cu L-Carnitină are beneficii prin reducerea oboselii stimularea sistemului muscular.

Alege corect gustările dintre mese

Micile gustări dintre mese sunt binevenite doar atunci când sunt alese corect. La birou sau în orice activitate mai puţin activă, este de preferat să înlocuim covrigeii şi biscuiţii cu un fruct. După sport se poate ronţăi ceva sănătos, iar un exemplu pot fi batoanele vegane proteice Meal Balance – că sunt cu boabe de cacao sau cu cappucino, gustările au conţinut ridicat de proteine, fibre şi vitamine, fiind ajutorul perfect în recuperare.

Dormi suficient

Odată cu oboseala, organismul se alege şi cu un apetit crescu, care duce la kilograme în plus. Fie şi numai pentru acest lucru şi este recomandat să dormim minimum şapte ore pe noapte. Aşa vom avea un organism care funcţionează normal. În plus, nu mai există nici tentaţia gustărilor nocturne, care vin pe fondul unui corp lipsit de orice urmă de activitate.

Lasă fresh-urile, consumă fructe

Chiar dacă sunt contestate de către specialişti, fresh-urile sunt o variantă mai bună decât sucurile din comerţ. Cu toate acestea, aportul lor caloric este mare – ca să nu spunem foarte mare – din cauza conţinutului ridicat de zahăr. Şi cum noi vrem să scăpăm de kilogramele în plus, aceste fresh-uri nu ne vor ajuta, ci din contră aduc cu ele multe calorii şi puţini nutrienţi. Nu mai bine consumăm fructele proaspete? Acum se şi diversifică oferta.

Şi pentru că vorbeam de multă mişcare, de sport, de activitate intensă care să ne ajute în arderea caloriilor, pachetul Essential Sport de la Life Care include şi un detergent lichid, BioHAUS ACTIV SPORT cu lavandă, conceput special pentru echipamentele sportive. Pe lângă faptul că materialele acestor echipamente au nevoie de îngrijire specială, detergentul are şi un efect puternic de neutralizare a mirosurilor. 😉

Chiar dacă ploile îşi mai fac de cap, acest lucru nu ne împiedică să ne urmăm rutina şi să facem mişcare. Dacă nu alergăm, măcar putem ieşi la plimbare cu bicicleta, rolele sau să mergem într-un ritm mai alert.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Pregătiri pentru vară în cinci paşi simpli

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.