Lola's Box

Ne pregătim să intrăm în a doua lună a anului, iar februarie este considerată luna iubirii. Celebrăm Valentine’s Day, sărbătorim Dragobete, aşa că… love is in the air. Nu că nu ar fi şi în rest. 😊 Seducţia este oricând binevenită în viaţa personală, aşa că am pregătit cinci “arme” care să ne facă irezistibile.

O piele fină la atingere este tot ce ne putem dori. Fără îndoială, acest lucru va fi apreciat şi de bărbaţii care ne plac, ne iubesc, ne adoră. Aşa că, zi de zi, ritualul nostru de îngrijire a pielii trebuie să includă şi o cremă hidratantă. Pentru cine îşi doreşte un ten tânăr şi luminos, 2018 aduce crema BEE RADIANT SPF30, cu celule stem din portocală. Este o cremă de zi foarte bună, dar se poate folosi şi ca bază de machiaj. Vei vedea că tenul tău capătă un aspect catifelat, radiant, sănătos şi vizibil întinerit. Pielea îţi va fi recunoscătoare pentru că o vei răsfăţa cu uleiuri esenţiale organice pure de bergamotă, mandarină verde, trandafir şi grapefruit.

După ce am avut grijă de tenul nostru, putem trece la machiaj. Pentru acest capitol, vă voi vorbi despre paleta magnetică 6x Holografic, pe care am studiat-o cu atenţia de când am primit-o la Beauty Bloggers Secret Santa. Culorile sunt… cele pe care le preferi tu, pentru că se poate personaliza cu oricare şase nuanţe de farduri Melkior. Iar pentru Valentine’s Day, cred că cea mai bună alegere este fie un machiaj nude dacă preferaţi ceva mai natural, fie unul smokey eyes mai îndrăzneţ.

Pentru definitivarea machiajului, nimic nu poate fi mai potrivit decât un ruj roşu. Iar alegerea mea este #20 Pioneer. Un ruj lichid mat, cu o culoare foarte intensă, care rezistă extrem de bine la transfer. Iar când vine vorba de purtarea acestui ruj din colecţia Maybelline Super Stay Matte Ink, buzele tale nu vor avea nevoie de reîmprospătare timp de 16 ore. Ce poate fi mai frumos de Valentine’s Day decât buze cu culoare şi atitudine?

This slideshow requires JavaScript.

Când vorbim de seducţie, mintea ne zboară instantaneu către lenjeria de culoare roşie, iar Seven Sins ne face să “păcătuim” aşa cum se cuvine. 😊 Roşul a fost mereu una dintre cele mai elegante şi epatante culori, un adevărat simbol al iubirii. Lenjeria intimă roşie denotă o femeie încrezătoare, cu o personalitate puternică. Dacă aveţi gânduri în acest sens, aveţi de unde alege din diversitatea de seturi provocatoare, chemise-uri şi body-uri pentru a arăta wow.

Iar la final, înainte de întâlnirea cu el, nu mai ai nevoie decât de un strop de parfum. Şi chiar dacă Valentine’s este într-o lună de iarnă, Escada Sorbetto Rosso împrumută iubirii ceva din parfumul zilelor de vară. Fresh, aromat, pe alocuri dulceag, Sorbetto Rosso m-a făcut să înţeleg încă o dată de ce între mine şi Escada este dragoste la prima vedere.

Aşa că, acestea fiind zise, nu ne rămâne decât să ne iubim, mai mult sau mai puţin în luna iubirii, dar cu aceeaşi intensitate de-a lungul anului. Ce spuneţi de ideile mele? Le ascult cu drag pe ale voastre.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.