Lola's Box

Am trecut de jumătatea toamnei şi deja începem să simţim cum iarna îşi arată colţii. Temperaturile scad, soarele se arată parca tot mai rar, dar, mult mai important, ne gândim deja la Sărbători. Întâi vine Moş Niculae, apoi The Big One – Moş Crăciun. Primim şi facem cadouri şi nu se cade să fim luate pe nepregătite, indiferent că este vorba de copii, părinţi, prieteni sau persoana iubită.

Întotdeauna mi-au plăcut produsele cu apă termală, iar Avène pare a fi maestrul numărul 1 în acest gen de produse pentru îngrijirea tenului. Şi oferta lor include atât minuni pentru noi, femeile, cât şi pentru partenerii noştri. Din acest motiv, am spus că nu ar strica să vă sugerez două produse, unul pentru EA şi unul pentru EL.

Set cadou Avène antirid

Pachetul conţine Avène Ystheal + şi ceas office argintiu.
Pachetul conţine Avène Ystheal + şi ceas office argintiu.

Dacă ai curiozitatea de a citi ingredientele, îţi vei da seama că este destinat celor care doresc să prevină şi să corecteze primele semne de îmbătrânire a pielii, dar şi ridurile sau liniile fine. Pachetul conţine emulsia Avène Ystheal + (30 ml), care te va ajuta în curăţarea şi îndepărtarea machiajului de pe faţă şi gât. Retinaldehida – ingredient-cheie brevetat – intensifică activitatea celulară şi oferă celulelor energia necesară, în timp ce apa termală Avène are proprietăţi de calmare, antiiritante, și conferă pielii o senzaţie imediată de confort. În pachet primiţi cadou şi un ceas office, de culoare argintie, iar preţul pachetului este de 110 lei.

Set cadou Avène For Men

Pachetul conţine gel de ras Avène, apa termală Avène, trusă de voiaj.
Pachetul conţine gel de ras Avène, apa termală Avène, trusă de voiaj.

Nici piele bărbaţilor nu este scutită de griji, iar acestea apar cel mai des după bărbierit. Setul destinat domnilor conţine gelul de ras Avène (130 ml), care are darul de a preveni iritaţiile şi de a asigura o alunecare excelentă a lamei, astfel că bărbieritul este confortabil, precis şi delicat. Prin efectul calmant şi antiiritant, gelul de ras curăţă pielea, reduce riscul apariţiei bacteriilor ca urmare a tăieturilor, conferă elasticitate şi are efecte emoliente. Este potrivit atât pentru piele normală, cât şi pentru cea sensibilă. Bonusul din pachet constă din apa termală Avène (50 ml), care calmează pielea după bărbierit, şi din trusa de voiaj, iar preţul acestui set cadou este de 60 de lei.

Produsele Avène sunt disponibile în toate farmaciile din țară.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.