Lola's Box

În sezonul rece, tenul nostru este supus la numeroase chinuri din cauza diferenţelor de temperatură. Aşa că, pentru zilele însorite, chipul nostru merită o rejuvenare. Dacă vreţi şi un pont, iată-l: Simone Beauty Center.

Simone Beauty CenterOricât încercăm să negăm, fiecare dintre noi pune accent pe frumuseţe. Iar atunci când suntem frumoase, ne dorim să fim… şi mai frumoase. 🙂 De multe ori încercăm să ne descurcăm pe cont propriu, dar uneori nu avem de ales: trebuie să apelăm la profesionişti. Aşa că ne îndreptăm paşii spre un salon de înfrumuseţare, acolo unde orice femeie se relaxează şi se simte răsfăţată.

This slideshow requires JavaScript.

Timpul este eternul nostru duşman, aşa că, nu de puţine ori, încercăm să ajungem la salon înainte de serviciu sau după orele de program. Dacă ştim că tratamentul nu durează mult, putem să profităm de pauza de prânz. Pentru aceasta nu trebuie să străbaţi kilometri, iar o locaţie centrală este alegerea cea mai bună. Motiv pentru care… Bun venit la Simone Beauty Center!

Că mergi singură sau cu o prietenă – nimic nu este mai plăcut decât să te afli într-o companie plăcută -, la Simone Beauty Center te poţi bucura de o multitudine de servicii. Poţi încerca epilare definitivă, rejuvenare facială cu IPL, mezotarepie, microdermabraziune, dermocrioforeză, cavitaţie, drenaj limfatic şi… multe altele. Poţi opta pentru şedinţe individuale, după cum poţi alege un abonament pe care îl poţi găsi chiar şi la un preţ foarte avantajos.

This slideshow requires JavaScript.

Pe cele care sunt şicanate de riduri şi linii fine, lipsa elasticităţii şi a tonusului, acnee, pori dilataţi, cicatrici, cuperoză sau pete pigmentare, echipa Simone Beauty Center le aşteaptă la şedinţe de rejuvenare facială cu IPL (lumină intens pulsatorie). Sunt necesare minimum 2-3 şedinţe, în funcţie de probleme şi tipul de piele, dar se poate ajunge şi la 6-8 şedinţe pentru a se ajunge la rezultatele dorite. Dacă apelaţi la acest tratament, ţineţi cont de recomandările care vi se vor face post-intervenţie.

Aşadar… Voi ce tratamente de înfrumuseţare preferaţi?

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Pregătiri de vară la Simone Beauty Center

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.