Lola's Box

Chiar dacă este vară, machiajul nu trebuie să ne lipsească atunci când ieşim din casă, indiferent că mergem la serviciu sau suntem în vacanţă. Şi pentru că îmi place să aprofundez problema la Sephora, vă vorbesc despre preferatele mele din iulie.

Sephora Contouring 101 Face Palette

Sephora Contouring 101 Face PaletteDacă pudra de contur este preferata voastră, atunci această paletă este ceea ce vă trebuie. Cu ajutorul celor cinci nuanţe (Pale Pink, Cool Brown, Banana, Deep Brown, Warm Brown) de conturare şi evidenţiere, aspectul delicat îşi va păstra efectul de cizelare, fără a părea ireal. Textura pudrei este superfină şi foarte pigmentată. Se prea poate să vi se pară că nuanţele sunt cam închise, dar cu o mână uşoară la aplicare se realizează un make-up frumos. Iar ca rezistenţă, să ştiţi că ţine o zi întreagă. Paleta este atractivă ca preţ, calitatea este de top, aşa că profitaţi – este ediţie limitată şi nu ştiţi când dispare din stoc.

Benefit They’re Real Beyond Brown Mascara

Din această vara, Benefit şi-a extins colecţia originală They’re Real. Dacă v-aţi săturat de clasicul rimel de culoare neagră, atunci merită să aruncaţi o privire spre Beyond Brown. Nu trebuie decât să aplicaţia noua mascara pe gene, iar lookul vostru se va schimba într-o manieră subtilă sau una îndrăzneaţă – totul depinde de voi. Cu rimelul în nuanţă maro, machiajul nostru va fi unul neutru, discret şi totuşi seducător. Iar periuţa nu dezamăgeşte, reuşind să acopere chiar şi cele mai scurte gene.

Dr Brandt Laser Fx Bright Serum

Dacă punctele negre şi petele pigmentare îţi fac zile fripte, atunci poţi încerca să le combaţi cu acest produs. Acidul hialuronic din componenţa acestui serum face ca pielea să se întindă. Îl folosesc atât dimineaţa, cât şi seara – trebuie să recunosc că de mult timp nu am mai întâlnit un produs de îngrijire a tenului de care să fiu extrem de încântată. Iar un tub te va ţine mult timp pentru că este suficient o cantitate mică de serum pentru a acoperi întreaga faţă. Cu fiecare aplicare, tenul devine din ce în ce mai luminos.

Sephora Color Lip Last #21 Meet My Pink

Un ruj care radiază, cu care te simţi confortabil când îl porţi şi care rezistă pe buze chiar şi zece ore. Pigmenţii din rujul Sephora au putere mare de acoperire, distribuie culoarea intensă şi sunt amestecaţi cu un agent care joacă rolul unei baze pentru buze. Color Lip Last nu se dezminte: textura este una uşoară, iar formula waterproof face ca rujul să nu fie unul lipicios.

Sephora Duo Reflects Eyeliner

Disponibile în patru culori – mie mi-a plăcut nuanţa Stormy Seas – şi în ediţie limitată, noile tuşuri pentru ochi au pigmenţi reflectorizanţi multicolori. Formula waterproof rezistă de-a lungul întregii zile şi oferă o acoperire optimă. Aplicarea este uşoară datorită pensulei cu păr fin, iar vârful subţire oferă precizie mare. Dacă vreţi, îl puteţi utiliza în combinaţia cu un fard de ochi Duo Reflects şi veţi obţine un plus de intensitate.

Sephora Oil Infusion #04 Tangerine Fizz

Datorită uleiului de Kendi şi untului de Karité, uleiul colorat Oil Infusion – Colour & Care este un excelent produs pentru hidratarea buzelor. În plus, dă şi culoare buzelor – trebuie să recunosc că nuanţa pe care am testat-o, Tangerine Fizz, îmi seamănă mai mult a coral decât a mandarină. După aplicare, buzele vor avea o strălucire umedă şi o culoare transparentă.

Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar

Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele pentru a o descrie, dar cred că cel mai simplu ar fi sublim. Aşa cum am mai spus despre această paletă, este singura ciocolată care nu îngraşă şi pe care orice femeie ar devora-o instantaneu. 🙂 Paleta este versiunea mai caldă şi mai profundă a originalului Chocolate Bar Eyeshadow Palette, lucru confirmat şi de titulatura sa “Semi-Sweet” – este asemenea unui vin demidulce. Cele 14 nuanţe din paletă sunt bogate şi nu ţine decât de cea care o utilizează pentru ca machiajul să fie perfect – în cutie ai şi câteva lookuri, am testat unul dintre ele şi a ieşit exact ca “la manual”.

Vă las să descoperiţi care produs vă place mai mult. Între timp, eu cercetez ce mai este la Sephora pentru a vă ispiti şi în august. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Preferatele lunii iulie de la Sephora

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.