Lola's Box

Fetelor, nu vă impacientaţi! Nu vreau să vă vorbesc despre o dietă hipercalorică, ci doar vă povestesc despre minunatele arome ale gelurilor de duş Ziaja.

Nu ştiu cum sunt copiii voştri, dar al meu “moare” după dulciuri. Mai mult, de când a avut o enterocolita urâtă, iar medicul pediatru mi-a recomandat să îi dau un deget de cola, copilul cunoaşte toate reclamele de “pepsi-coca-cola”. Şi… Există vreun copil care să nu vrea prăjituri şi gumă de mestecat?

Ziaja, geluri de duşÎn blogosfera circulă diverse articole despre Ziaja, unde produsele lor sunt ridicate în slăvi. Sincer, eu am încercat doar un peeling cu alge şi nu m-a dat pe spate – la prima utilizare, parcă s-a luminat un pic faţa, dar apoi nimic. Se poate să nu fi fost produsul potrivit pentru tenul meu, se mai întâmplă. Dar, când am auzit de aromele de gel de duş, eu ca adult am intrat în fibrilaţii. 🙂

Gelurile de duş au aroma pe care o promit – în plus, spală foarte bine şi nu usucă pielea. Pe de altă parte, fiind geluri de duş pentru copii, sunt foarte cremoase şi fac SPUMĂ, iar al meu are mereu plăcerea să-şi facă barbă din spumă. Ei bine, acum este mega fericit pentru că îi iese barba mult dorită. Ca să nu mai vorbim de mirosul care îţi inundă baia.

Ziaja, geluri de duşTrebuie să recunosc spăşită că şi noi, adulţii, mai dăm iama în gelurile de duş ale copilului. 🙂 Spre norocul nostru, micuţul nu a observat că ne-am servit din bunătăţile lui de la Ziaja – de ajutor ne-au fost şi cantităţile relativ mari ale recipientelor (500 ml). Iar ca preţ, gelul de duş este mai mult decât accesibil: 13 lei.

Dacă la capitolul băiţă stăm foarte bine, adică ar înota şi de trei ori pe zi, la spălat pe dinţi avem probleme. Degeaba am cumpărat tot felul de periuţe, cu tot felul de figurine, şi pastă de dinţi de toate neamurile. Trebuia să stăm şi să ne rugăm de el, ca la icoană, să se spele. Însă pasta de dinţi Ziaja, cu aromă de prăjiturele şi îngheţată de vanilie, l-a dat pe brazdă – acum, el mă întreabă dacă are voie la “cookies”.

Ziaja, pastă de dinţiSincer? M-a omorât curiozitatea şi am încercat-o şi eu: într-adevăr are gustul unei prăjituri peste care ai pus o cupă de îngheţată de vanilie. Parcă şi eu m-as spăla cu ea şi de 10 ori pe zi pentru că prăjitura asta nu îngraşă. 🙂

Ştiu că foarte multe aţi încercat produsele Ziaja. Ce îmi recomandaţi să testez neapărat?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.