Lola's Box

Ce înseamnă grija pentru cel mic? Poate fi o poveste pe care i-o spui înainte de culcare. Poate fi un gest atunci când se simte în dificultate. Poate fi o dovadă de iubire ce se traduce prin îngrijirea pielii. Câte puţin din fiecare şi toate la un loc i le putem oferi cu ajutorul celebrelor cutii albastre NIVEA Creme.

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti. Este o poveste care pentru mine a început de mult, în copilărie, atunci când m-am întâlnit pentru prima dată cu NIVEA Creme. Nu, nu era a mea, ci a unei mătuşi care pentru mine simboliza frumuseţea desăvârşită. Adoram să merg în vizită la ea, nu pentru vizita în sine, ci pentru a mă vedea în faţa noptierei pe care “tuşa” îşi ţinea parfumurile, fardurile şi nelipsita cutie albastră.

NIVEA Creme, visualCopilul din mine nu se putea abţine să nu-şi bage nasul, dar mai ales degetele în NIVEA Creme. După ce-mi masam bine mânuţele, luam o carte şi pătrundeam în lumea mirifică a personajelor de poveste. Iar imaginaţia mea zburda alături de Micul Prinţ, Cenuşăreasa sau Rapunzel. Iar din când în când îmi mai miroseam mânuţele de copil, fiind complet fascinată de parfumul cremei NIVEA.

Anii au trecut şi, mamă fiind, m-am lovit mereu de diferite probleme care apar, situaţii în care pielea micuţilor a avut nevoie de îngrijire. Poate conştient, poate instinctiv, de fiecare dată am ales NIVEA Creme – de fiecare dată mi-am amintit de mirosul cremei şi am încercat să le insuflu şi copiilor dragostea mea pentru cutiuţa albastră.

Şi dacă unul a trecut la crema NIVEA Men, piticul familiei încă are nevoie de îndrumare în ritualul de îngrijire. Şi, în plus, nu refuză o poveste de “noapte bună”. Aşa că a fost foarte încântat când a descoperit că NIVEA Creme vine cu o ediţie limitată, îmbrăcată în haine de poveste. Dacă veţi căuta în magazine, veţi descoperi că o serie de desene jucăuşe care înfăţişează personajele poveştilor, care sunt disponibile atât ca broşuri, cât şi în variantă electronică.

Ediţia limitată a cutiuţelor NIVEA Creme ilustrează personajele simpatice ale poveştilor: curajosul băieţel Leo, sora lui, Mia, morocănosul Urechilă şi micuţa Zână, întotdeauna pregătită pentru o nouă aventură. Iar sub capacul albastru se regăseşte crema care are peste 98% ingrediente de origine naturală, dar şi parfumul unic de lăcrămioare. Pentru cele dintre voi care sunteţi interesate, ediţia de poveste NIVEA Creme este disponibilă în patru dimensiuni: 30 ml – 4,16 lei, 75 ml – 7,83 lei, 150 ml – 12,45 lei şi 250 ml – 18,40 lei.

NIVEA Creme, ediţie limitată de povestePS: Cum este o ediţie limitată, nu va trece mult până când vor dispărea din magazine. Aşa că vă recomand că le cumpăraţi cât mai repede şi să le colecţionaţi. Se prea poate ca peste ani să fie extrem de valoroase. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.