Lola's Box

Vacanţă Grecia, SantoriniCând ne planificăm vacanţa de vară – mare, soare, valuri 🙂 – şi vrem să evadăm în afara graniţelor României, gândul ne zboară aproape instantaneu spre Grecia şi minunatele staţiuni din insulele aflate în Mediterana.

Vacanţă Grecia, CorfuÎn ciuda crizei economice cu care Grecia se confruntă de ani buni, turismul din Vechea Elada pare să nu cunoască ce înseamnă recesiunea. Bine, a înregistrat şi el un declin, dar continuă să fie principala sursă de venit a grecilor. Iar turiştii români sunt unii dintre cei mai importanţi contribuabili. Ce-i drept, la acest capitol contribuie şi amintirile plăcute cu care se întorc din Grecia.

Vacanţă Grecia, MykonosVarianta cea mai sigură este să-ţi rezervi vacanţa prin intermediul unei agenţii de turism, pentru că te scapă de orice stres şi, în plus, poate obţine preţuri mult mai bune decât ai găsi tu pe cont propriu. În plus, agenţia îţi poate oferi un pachet complet de servicii, care să includă – pe lângă cazare – transport şi programe complementare.

Vacanţă Grecia, RhodosDe departe, cele mai fascinante vacanţe sunt în staţiunile din insulele greceşti. Creta, Santorini, Corfu sau Rhodos sunt doar câteva din locaţiile în care poţi petrece şapte zile de vis. Nu ai altceva de făcut decât să te destinzi complet, gândindu-te că te afli pe un petic de pământ înconjurat de apa mării, de unde nu poţi evada cu foarte mare uşurinţă.

Vacanţă Grecia, MykonosAtunci când te vei întoarce din vacanţă, îţi vei aduce aminte cu plăcere de decorurile de vis pe care ţi le va oferi soarele atât la răsărit, cât şi la apus. Crezi că nu te va lovi nostalgia când vei rememora plimbările în amurg pe străduţele înguste? Sau serile petrecute la taverne, cu muzică şi multă voie bună?

Vacanţă Grecia, CorfuDacă nu ţi-ai rezervat vacanţa şi ai vrea să-ţi îndrepţi paşii spre Grecia, nu ar strica să arunci un ochi pe site-ul Cocktail Holidays. Multe din destinaţii încă beneficiază de ofertă early booking. Mai stai pe gânduri?

Vacanţă Grecia, Santorini

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.