Lola's Box

Ţi-ai făcut planuri de vacanţă? Bagajul este gata? Marea te aşteaptă cu distracţie şi bronz, iar hotspotul familiei este pe Plaja Sensiblu din Mamaia.

Când ne facem bagajul pentru vacanţă, gândurile ne zboară către soare, nisip fierbinte, briza sărată a mării şi sunetul valurilor care se sparg la ţărm. Este tot ce-ţi poţi dori pentru concediul de vară. Bine, să nu lipsească nici distracţia, iar bronzul tău să fie cel mai frumos. Dar parcă nu ai vrea să leneveşti toată ziua pe şezlong sau pe prosop, ci mai vrei să faci şi un pic de activitate.

Imaginaţi-vă că toate acestea am vrut să le concentrăm într-o singură zi de la începutul lui iulie, când am invadat Mamaia pentru a inaugura Plaja Sensiblu. Mai ales că ploaia ne stricase planurile cu o săptămână înainte şi ne-a obligat să amânăm expediţia pe Litoral. Aş putea să vă spun câte găseşti acolo, dar aş strica surprizele, aşa că vă las să le descoperiţi voi atunci când ajungeţi la mare.

Plaja Sensiblu o găsiţi în Mamaia, în apropierea Cazinoului – şi a farmaciei Sensiblu, normal 😊. Aveţi la dispoziţie 400 de locuri pe şezlonguri, iar modalităţile de distracţie sunt diverse, adaptate fiecărei categorii de vârstă. Şi pentru că protecţia solară este foarte importantă pentru a avea un concediu lipsit de griji, un specialist Sensiblu vă poate oferi oricând cele mai bun sfaturi. Dacă nu pentru protecţia pielii, măcar pentru una dintre afecţiunile de sezon. Sunt destule, chiar şi vara, şi nu ocolesc pe nimeni.

După ce călăresc bine valurile şi se satură de bălăceală, cei mici se pot retrage în zona special amenajată, cu jucării pentru nisip şi tobogan gonflabil. Pentru relaxare completă, cursurile de yoga te aşteaptă de-a lungul întregii zile. Dacă însă eşti o persoană activă, poţi opta pentru sesiunile de zumba sau poţi să-ţi etalezi talentele la beach volley.

Unul din locurile noastre favorite a fost leagănul de sub pergola. Mi l-am disputat cu cel mic şi, de data aceasta, el a fost câştigător. Eu aş fi preferat să stau acolo la primele ore ale dimineţii pentru a vedea răsăritul. Dar am în plan să ajung curând la mare şi mi-am propus să fiu în acel balansoar de pe Plaja Sensiblu. Bineînţeles, când Soarele iese din mare, la orizont.

Aşa că vă doresc tuturor vacanţă plăcută, distracţie maximă şi bronz frumos şi fără griji.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.