Lola's Box

Natura este o inestimabilă sursă de inspiraţie, indiferent că vorbim de parfumuri, de produse de îngrijire a corpului sau pentru relaxare. Plaisirs Nature, cea mai nouă gamă de la Yves Rocher, aduce tot ce are mai bun natura în materie de inspiraţie.

Parfumurile sunt o creaţie a naturii, mediul în care plantele au pus în valoare proprietăţile lor geniale. Flora şi fauna din mediul înconjurător sunt seduse de miresmele florilor, de aromele fructelor sau ale frunzelor. În acelaşi timp, tot natura este cea care asigură polenizarea speciilor vegetale. O plantă, un fruct, o frunză sau o floare reprezintă nenumărate surse de ingrediente active sau de uleiuri esenţiale, care au darul de a pune în valoare senzaţii şi evocări.

Toate această filozofie privind relaţia de senzorialitate a fost busola după care s-au orientat specialiştii Yves Rocher în crearea noii game Plaisirs Nature. Indiferent de forma sa, vegetalul este pus în valoare, de la plăcerea simţurilor până la senzaţia de bine a corpului. Rezultatul este o sinergie între experienţa botanică a brandului, neuroştiinţa parfumurilor, experienţa galenică şi angajamentul pentru eco-concepţie.

  • Experienţa botanică a permis o selecţie riguroasă a anumitor specii şi părţi ale plantelor pentru o osmoză ideală. De exemplu, esenţa vivifiantă de lămâie asociată cu notele aromatice revigorante de busuioc generează o sursă veritabilă de energie zilnică.
  • Neuroştiinţa parfumurilor, cunoscută şi ca neurosenzorialitate, a permis studierea impactului parfumurilor asupra stărilor emoţionale, în vederea orientării specialiştilor Yves Rocher în alegerile botanice. O premieră pentru universul îngrijirii şi al igienei corporale, acest protocol inovator a dat naştere unor asocieri botanice inedite, relaxante şi energizante: floare de portocal, lavandă, petit grain şi mandarină, lămâie, cedru.

RELAXARE

Plaisirs Nature – colecţia floare de portocal, lavandă & petit grain

Yves Rocher Plaisirs Nature, floare de portocal & lavandă & petit grainYves Rocher a ales o selecţie de uleiuri esenţiale cu proprietăţi binefăcătoare recunoscute – Lavandă, Petit Grain şi Floare de Portocal – pentru un ritual relaxant dedicat unor momente de excepţie, oricând dorim să ne oferim îngrijire reconfortantă.

Plaisirs Nature – colecţia lavandă & mure

Yves Rocher Plaisirs Nature, lavandă & murePentru relaxarea corpului şi a spiritului, Yves Rocher a ales asocierea dintre lavandă şi Mure. Obţinut prin distilarea vaporilor de apă ai tulpinilor florilor recoltate în timpul verii, uleiul esenţial de lavandă este recunoscut pentru favorizarea relaxării. Notele sale florale, fine şi pudrate, asociate cu delicateţea generoasă a murelor, oferă o senzaţie intensă de bine şi de relaxare profundă.

Plaisirs Nature – colecţia migdală & floare de portocal

Yves Rocher Plaisirs Nature, migdală & floare de portocalMigdala este o adevărată comoară a naturii, catifelată asemenea unui răsfăţ reconfortant. Yves Rocher ne transpune în delicateţea învăluitoare a notelor sale suave şi cremoase. În asociere cu absolutul apei din floare de portocal, o aromă revigorantă cu accente delicate şi dulci ne răsfaţă simţurile cu miresmele sale relaxante şi proprietăţile sale calmante recunoscute.

Plaisirs Nature – colecţia măsline & petit grain

Yves Rocher Plaisirs Nature, măsline & petit grainPentru un moment de relaxare şi seninătate, Yves Rocher a selecţionat extractul de măsline, pentru evocarea sa plină de strălucire, şi uleiul esenţial petit grain, originar din bazinul mediteranean. Obţinut prin distilarea frunzelor şi crenguţelor de portocal amar, uleiul esenţial petit grain este utilizat pentru proprietăţile sale relaxante. Parfumul agreabil, cu note florale şi vivifiante, ajută la eliberarea spiritului pentru relaxare şi serenitate.

ENERGIE

Plaisirs Nature – colecţia mandarină, lămâie & cedru

Yves Rocher Plaisirs Nature, mandarină & lămâie & cedruAccente parfumate, un cocktail intens stimulator, cu uleiuri esenţiale de mandarină, lămâie şi cedru, pentru un ritual care redă întreaga energie! Soluţia ideală când suntem în căutarea forţei vitale.

Plaisirs Nature – colecţia mango & coriandru

Yves Rocher Plaisirs Nature, mango & coriandruRecunoscut pentru proprietăţile sale tonifiante, coriandrul oferă uleiul său esenţial a cărui bogăţie se regăseşte în inima fructelor rotunde şi crocante. Aroma florală, condimentată şi prospeţimea uşor picantă şi revigorantă, completate de notele colorate şi vibrante de Mango, ne poartă în mijlocul elanului de vitalitate ce stimulează simţurile.

Plaisirs Nature – colecţia lămâie & busuioc

Yves Rocher Plaisirs Nature, lămâie & busuiocSub soarele Mediteranei, Yves Rocher a selecţionat esenţa de lămâie, pentru notele sale stimulatoare şi energizante. Vivacitatea accentelor tonifiante şi spontane evidenţiază prospeţimea efervescentă şi plină de viaţă. A fost asociată cu notele aromatice revigorante şi revitalizante ale busuiocului. Împreună luminează dimineţile cu efectele lor binefăcătoare.

Plaisirs Nature – colecţia zmeură & mentă

Yves Rocher Plaisirs Nature, zmeură & mentăEsenţa de mentă a fost selecţionată pentru notele aromatice, care insuflă un val de prospeţime intensă. Prin intensificarea energiei şi a vitalităţii, ea contribuie la redarea tonusului. Prospeţimea sa şi notele acidulate de zmeură dau naştere unui cocktail plin de strălucire şi dinamism.

SENZUALITATE

Plaisirs Nature – colecţia vanilie bourbon

Yves Rocher Plaisirs Nature, vanilie bourbonVanilia Bourbon, cultivată după tradiţiile din Insula Bourbon, oferă pielii, prin parfumul specific familiei orhideelor, un voal de senzualitate satinată, asemenea unei atingeri calde, fascinante. Aroma sa se deschide în accente luminoase, apoi îşi dezvăluie personalitatea suavă şi învăluitoare.

Plaisirs Nature – colecţia nucă de cocos

Yves Rocher Plaisirs Nature, nucă de cocosNuca de cocos, cu aroma sa dulce şi delicioasă, oferă pielii seducţia senzuală şi subtilă de care aceasta are nevoie. O atingere plină de savoare, încălzită de note solare sublime, cu accente lemnoase şi delicate.

Trei game cu asocieri inedite, care cuprinde peste 50 de produse ce oferă stare de bine în fiecare zi. Relaxare, energie şi senzualitate, stări pe care le alegem în funcţie de moment. Voi ce preferaţi?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Plaisirs Nature, noua colecţie Yves Rocher

  1. Le-as vrea pe toate. Fiecare set are cate ceva care ma atraga. YR mereu ne surprinde cu produse faine si oferte bune

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.