Lola's Box

Pe lângă parfumul său delicat, trandafirul sălbatic oferă şi o stare de relaxare şi bună dispoziţie. Şi pentru ca miraculosul trandafir să nu lipsească din rutina noastră de îngrijire, Life Care a lansat gelul de duş relaxant BIO Kräuter.

Produsele cu extract de trandafir sălbatic sunt recunoscute pentru efectele miraculoase pe care le au asupra pielii. Vitaminele şi acizii graşi sunt cele datorită cărora pielea îşi menţine supleţea, este prevenită apariţia vergeturilor, sunt calmate iritaţiile. Mai mult, pielea este hidratată şi se previne îmbătrânirea prematură.

Odată cu venirea primăverii, Life Care a lansat un gel de duş relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter. Combinaţia de ingrediente BIO curăţă delicat, nu usucă pielea şi conferă o stare de bine întreaga zi. Ne dorim să fim frumoase şi sănătoase, dar… Care sunt beneficiile extractului de trandafir sălbatic?

  • Antibacterian şi antiinflamator. Extractul natural de trandafir ajuta la tratarea acneei şi la curăţarea porilor. Gelul de duş relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter se bazează pe o combinaţie inedită de ingrediente bio: arnica montană, muşeţel, urzică şi trandafir sălbatic. Datorită proprietăţilor calmante, acestea diminuează roşeaţa pielii şi diminuează aspectul eczemelor.
  • Antioxidant. Trandafirul sălbatic conţine cantităţi mari de vitamina C, fiind un antioxidant puternic care protejează celulele pielii de acţiunea factorilor externi dăunători, precum radiaţiile solare. Gelul de duş relaxant de la Life Care alinta simţurile şi lasă pielea fină şi catifelată chiar şi după plajă.
  • Hidratant şi tonifiant. Produsele naturale cu trandafiri ajuta la hidratarea în profunzime a pielii, care devine netedă şi catifelată. Extractul de trandafir este recomandat persoanelor cu pielea sensibilă, deoarece zaharurile din petale creează o senzaţie liniştitoare. Efectul astringent al extractului de trandafir ajuta la strângerea porilor şi la restabilirea supleţii pielii.
  • Relaxant. Datorită parfumului intens şi natural, produsele pe bază de trandafiri ajuta la relaxarea corpului şi a minţii. Astfel, fiecare utilizare a gelului de duş relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter de la Life Care este o experienţă în sine. Se masează pe pielea umezită şi oferă o senzaţie uimitoare datorită concentraţiei mari de extract natural de trandafir sălbatic.

Aşa că, atunci când ştii că urmează o zi agitată, încearcă un duş matinal cu gel relaxant cu trandafir sălbatic şi plante BIO Kräuter de la Life Care. Pielea va fi hrănită şi îngrijită, iar spiritul îţi va urca la cote care să te ajute să treci mai uşor peste momentele delicate.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.