Lola's Box

Lună de lună, Pick N Dazzle aduce câte o noutate în portofoliul său, ceea ce face ca acest beauty box să ne surprindă în continuu. Şi dacă îţi doreai şi un parfum, ei bine, acum îl vei avea.

Atunci când vine vorba de a crea un parfum, Franţa se poate lăuda şi cu tradiţia îndelungată, dar şi cu priceperea parfumierilor săi. Este suficient să faci o plimbare prin Paris şi te vei convinge că acolo este leagănul industriei parfumurilor, cu flagship stores ale marilor case sau cu boutique-uri de nişă. După îndelungi căutări prin patria parfumurilor, Pick N Dazzle aduce în portofoliul său un brand chic, ale cărui arome rafinate sunt însăşi chintesenţa franceză.

Indiferent că vorbim de o dragoste pierdută sau de o prietenie de-o viaţă, simţul olfactiv este cel care rememorează cel mai bine amintirile, iar fiecare parfum Roland V. este asociat unei poveşti din trecut. Unele dintre cele mai fine şi mai captivante arome ale brandului francez vor fi disponibile, începând de astăzi, în cutiile Dazzling Picks şi Premium Picks. Cu o experienţă de peste 30 de ani în parfumerie şi industria cosmetică, Roland V. mizează pe calitatea aromelor care sunt în conformitate cu standardele internaţionale, astfel că un parfum de-al său va fi mereu aromat, revigorant şi proaspăt. Prezent în peste 20 de ţări, brandul Roland V. îşi are sediul în Normandia, briza Atlanticului fiind cea care îi oferă impulsul necesar pentru a produce 14 milioane de parfumuri în fiecare an.

Roland V. Vadé Rétro womenEste că deja te gândeşti să-ţi comanzi următorul beauty box Pick N Dazzle? În primul rând, vei descoperi că navigarea este mult mai uşoară datorită faptului că site-ul are şi secţiune în limba română. În al doilea rând, următoare cutiuţă va avea patru produse full-size (as usual), dintre care unul va fi un parfum made in France, de 100 ml. Iar dacă mai stai pe gânduri, îţi pot spune că doar preţul retail al parfumului este aproape cât valoarea lunară a cutiei Dazzling Picks pentru un abonament pe o jumătate de an.

Şi pentru că v-am spus noutăţile acestei luni, acum să vă dezvălui şi primul parfum din portofoliu: Vadé Rétro. Deopotrivă elegant şi romantic, prima pulverizare a parfumului Roland V. s-a dezvăluit cu note de mandarină şi grapefruit, după care şi-au făcut simţite prezenţa iasomia şi patchouli, pentru ca în cele din urmă să mă îmbăt în arome de musc, vanilie şi ambră. Cu fiecare oră trecută de la aplicare, vei descoperi că este un cu totul alt parfum. Elegant şi totuşi un pic “greu”, ca orice parfum franţuzesc, Vadé Rétro este alegerea ideală pentru un eveniment de seară, cu el te vei simţi ca o contesă la curtea “Regelui Soare”, în Sala Oglinzilor de la Versailles.

Roland V. Vadé Rétro womenŞi pentru ca surpriza să fie desăvârşită, v-am pregătit un concurs: un beauty box, cu patru produse full-size, inclusiv un parfum Vadé Rétro, cel mai nou new-entry în portofoliul Pick N Dazzle. Ce trebuie să faceţi pentru a intra în concurs?

  1. Să daţi LIKE paginilor Lola’s Box şi Pick N Dazzle.
  2. Să ai beauty profil pe site-ul Pick N Dazzle.
  3. Să dai share public acestui post.
  4. Să laşi un comentariu la acest post care să cuprindă:
  • adresa de e-mail cu care ţi-ai creat beauty profil;
  • linkul de share public al postării;
  • pune tag cu numele unei prietene care ar fi interesată de acest parfum;
  • răspunsul la întrebarea “Ce înseamnă un parfum franţuzesc pentru tine?”.

Concursul începe azi, la ora 10.00, şi se încheie miercuri, 2 septembrie, la ora 24.00. Câştigătorul va fi anunţat vinerea viitoare (după validare de către echipa PND), când vă dezvălui şi următorul secret al cutiilor Pick N Dazzle.

Roland V. Vadé Rétro womenLATER EDIT: Cutia Pick N Dazzle a fost nominalizată la Premiile PURE Beauty din Marea Britanie şi o puteţi vota aici: http://bit.ly/1PX0bF2. Nu durează decât un minut ca să îi daţi votul vostru.

Facebook Comments

Related Posts

14 thoughts on “ÎNCHEIAT/Pick N Dazzle cu aromă de parfum franţuzesc & CONCURS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.