Lola's Box

elmiplant cremă reparatoare pentru călcâie crăpate, cutieelmiplant cremă reparatoare pentru călcâie crăpate, tubÎn sezonul estival, pielea noastră ne cere să avem grijă de ea din cap până în… picioare. Mai mult decât în altă perioadă a anului, tălpile se bucură de o atenţie deosebită pentru că sunt mult mai expuse – atât privirilor, cât şi factorilor externi care afectează pielea. Însă, cu toate ne dorim picioare frumoase şi o piele fină, catifelată.

Nisipul, pietrişul cald, iarba verde, pantofii decupaţi sau sandalele, praful din oraşe sunt tot atâţia factori de stres pentru călcâie. Şi pentru că ne iubeşte, elmiplant ne propune două produse care au darul de a repara epiderma în profunzime, astfel că aceasta rămâne catifelată, iar noi putem defila cu încredere. Frumuseţea picioarelor tale va fi invidiată.

elmiplant cremă hidratantă pentru călcâie, tubCremă reparatoare pentru călcâie crăpate (75 ml, 10,5 lei)
Călcâiele crăpate prezintă două dezavantaje: sunt şi inestetice, sunt şi neplăcute la atingere. Datorită untului de shea care hrăneşte şi hidratează pielea, crema reparatoare elmiplant oferă rezultate rapide, care sunt vizibile după doar şapte zile. Fiind îmbogăţit cu 10% uree, produsul accelerează şi intensifică procesul de hidratare, acţionând în profunzime, şi, pentru o senzaţie şi mai plăcută, crema conţine mentă răcoritoare.

Cremă hidratantă pentru călcâie (75 ml, 9,5 lei)
Pe lângă deshidratarea pielii, picioarele noastre se pot confrunta şi cu senzaţia de oboseală, astfel că au nevoie de un remediu rapid. Bogată în unt de avocado, crema hidratantă elmiplant asigură o hidratare intensă, astfel că pielea redevine catifelată în scurt timp, iar picioarele sunt relaxate. Experienţa îngrijire-răsfăţ este completată de atingerea fresh datorată extractului de mentă, iar pielea îşi recapătă supleţea şi elasticitatea.

Ambele creme elmiplant nu conţin parabeni, parafină sau coloranţi, iar extractele de mentă, unt de shea şi avocado sunt 100% naturale.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.