Lola's Box

Orice femeie îşi doreşte un ten mai frumos, cu un aspect care să denote tinereţe. Dar ce poate face când timpul nu îi permite să ajungă la salon pentru îngrijire? Ei bine, cel mai simplu este să apeleze la un prieten: Philips VisaPure.

Ritualul de îngrijire al unei femei include, de două ori pe zi, curăţarea feţei. Prin aceasta, de pe chipul nostru se elimină machiajul, murdăria, poluarea şi celulele moarte ce se acumulează pe piele – stratul astfel format blochează porii, iar dedesubt se pot forma puncte negre, puncte albe sau coşuri. De asemenea, ingredientele active sunt blocate şi nu mai sunt absorbite de piele, care trebuie curăţată pentru a putea “respira” şi a absorbi eventualul tratament nutritiv aplicat.

Philips VisaPure, importanţa curăţăriiŞi totuşi, curăţarea manuală are limitele ei: nu se pot elimina celulele desprinse din pielea moartă şi resturile de machiaj, care formează un strat gras la nivelul pielii. Suprafaţa mult prea netedă a degetelor nu permite scoaterea murdăriei blocate în pori, iar unele zone sunt ratate, fiind mult prea înguste pentru a intra în contact cu mâinile noastre. Din cauza tuturor acestor neajunsuri, se poate ca întregul proces de curăţare să se transforme dintr-unul benefic într-un nociv pentru tenul nostru, motiv pentru care este recomandată utilizarea unei perii precum Philips VisaPure.

Pe lângă curăţarea zilnică şi atentă, gadgetul Philips face ca pielea să se menţină proaspătă, netedă şi strălucitoare, porii să rămână curaţi şi fără acumulări care pot cauza apariţia petelor şi pierderea strălucirii – şi nu este nevoie decât de o şedinţă de un minut. În plus, VisaPure stimulează circulaţia sângelui şi sporeşte absorbţia cremelor şi serumurilor de îngrijire pe care le folosim.

Dual-motion, tehnologia care te şi masează

Mişcarea de vibraţie împinge peria în sus şi în jos pe piele pentru a descompune şi slăbi stratul de murdărie, celulele moarte şi resturile de machiaj. Acţiunea de rotaţie a periei Philips VisaPure îndepărtează rapid şi uşor aceste impurităţi, împingându-le în exterior. Această tehnologie cu mişcare dublă (Dual-motion) lasă în urmă o piele curăţată în profunzime faţă de curăţarea manuală. În plus, vibraţiile presează repetat perii pe piele şi apoi eliberează presiunea, eliminând tensiunea din piele şi asigurând un efect plăcut de masaj.

Philips VisaPure, periiPhilips VisaPure este prevăzută cu două capete pentru utilizare zilnică – pentru piele normală şi pentru piele sensibilă -, iar separat se poate achiziţiona şi peria exfoliantă, care îndepărtează celulele moarte o dată pe săptămână. De asemenea, peria este prevăzută cu două setări de viteză pentru rezultate optime – treapta întâi pentru o curăţare uşoară şi delicată, treapta a doua, mai intensă, pentru o curăţare confortabilă şi în profunzime.

Philips VisaPurePutem păţi ceva dacă folosim prea mult timp peria? Ei bine nu, pentru că, după 20 de secunde de utilizare pe o anumită zonă a feţei, peria te va atenţiona, iar după un minut de folosire se va opri automat, astfel încât procedura de curăţare să fie deopotrivă eficientă şi confortabilă. Ce spui, merită încercată?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Philips VisaPure, îngrijirea la tine acasă

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.