Lola's Box

Primăvara este anotimpul care readuce natura la viaţă. Şi noi, oamenii, suntem mai bine dispuşi după ce am scăpat de iarnă, suntem mai veseli şi zâmbim mai des. Şi pentru ca zâmbetul nostru să fie atractiv, trebuie să avem grijă de dantura noastră, fără a fi necesară vizita la stomatolog, iar un ajutor primim de la periuţele electrice Philips Sonicare.

Philips SonicareTehnologia Philips Sonicare se bazează pe experienţa dobândită în timp şi pe acţiunile de cercetare pentru a crea produse care te ajută cu adevărat în igiena orală. Dar în ce constă, de fapt, tehnologia Philips Sonicare? Pe scurt, conceptul cuprinde trei inovaţii:

  • pulsaţiile sonice imprimă o mişcare unică a capului de periere – periajul se realizează cu mişcări de înaltă frecvenţă şi amplitudine (31.000 de oscilaţii pe minut), ceea ce face ca periuţa de dinţi Sonicare să realizeze, în decurs de două minute, acelaşi număr de perieri pe care, cu o periuţă manuală, le-am efectua într-o lună. Astfel se îndepărtează de şase ori mai multă placă bacteriană, aşa că zâmbetul nostru este mai curat şi mai sănătos.

This slideshow requires JavaScript.

  • capetele periuţei Philips Sonicare oferă rezultate dovedite clinic – în timp, activităţile de analiză şi cercetare au dus la rezultate din ce în ce mai bune, astfel încât produsele Philips Sonicare disponibile astăzi au o suprafaţă de contact mai mare între capul de periere şi dantură, pentru că cel dintâi este gândit să se muleze pe conturul natural al dinţilor.
  • acţiunea de curăţare dinamică duce la rezultate vizibile pentru că:
    1. pasta de dinţi şi saliva sunt amestecate într-un lichid spumos, cu conţinut ridicat de oxigen;
    2. lichidul este direcţionat în spaţiile interdentare şi în spatele dinţilor – chiar şi sub marginea gingiei, locul de formare a plăcii dentare;
    3. mişcările masează delicat gingiile, circulaţia sangvină este stimulată, iar placa este dislocată.

Philips SonicareCafeaua, ceaiul şi tutunul sunt unele dintre cele mai des întâlnite vicii alimentare, cu efect negativ asupra danturii noastre. Şi pentru că specialiştii Philips ştiu acest lucru, periuţele de dinţi Sonicare au fost concepute pentru a elimina aceste neajunsuri, iar dinţii noştri să fie mai albi. În plus, sănătatea orală are un impact global asupra sănătăţii generale. Studiile efectuate au demonstrat că, prin îndepărtarea mai eficienta a plăcii bacteriene, Philips Sonicare ameliorează sănătatea gingiei în numai două săptămâni. În plus, nici gingia nu se mai retrage.

Philips Sonicare For KidsAtunci când suntem părinţi, este firesc să ne gândim şi la sănătatea copiilor. Philips Sonicare For Kids este gândită astfel încât cei mici să fie atraşi de ideea de a-şi peria dinţişorii, Pentru aceasta, periuţa For Kids dispune de două moduri de putere, astfel încât curăţarea să se realizeze deopotrivă delicat şi eficient. În plus, capul de periere vine în două dimensiuni, adaptat în funcţie de grupa de vârstă a copilului, iar dantura juniorului să fie protejată în etapele-cheie de dezvoltare.

Philips Sonicare For KidsEste că sunt atractive periuţele de dinţi Philips Sonicare? Trebuie să ne obişnuim că şi aceste accesorii de igienă evoluează şi că, aşa cum ne place să fim la curent cu cele mai noi gadgeturi electronice, la fel trebuie să facem şi când vine vorba de periuţele de dinţi. Ce spui?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.