Lola's Box

Am intrat în lunile de vară şi planurile de vacanţă sunt din ce în ce mai prezente în gândurile noastre. Vorbim despre destinaţii, despre rezervări, despre bagaje. Dar de ce să nu vorbim şi despre make-up. Şi pentru că vara înseamnă vacanţă la mare, MAC Cosmetics a adus o ediţie specială pentru sezonul estival: Alluring Aquatic.

Pudră bronzantă 133 lei - Extra Dimension Bronzer 167 lei - Eye Shadow 103 lei - Tuş de ochi 92 lei - Ruj 100 lei - Lipgloss 97 lei - Blush 119 lei - Ojă 75 lei
Pudră bronzantă 133 lei – Extra Dimension Bronzer 167 lei – Eye Shadow 103 lei – Tuş de ochi 92 lei – Ruj 100 lei – Lipgloss 97 lei – Blush 119 lei – Ojă 75 lei

Când descoperi colecţia MAC Alluring Aquatic nu ştii ce să faci mai întâi. Fără să vrei, vei avea tentaţia să admiri ambalajele, a căror culoare te duce cu gândul la albastrul nesfârşit al mării. Sau poate vei rămâne fascinată în faţa varietăţii de produse – practic este o gamă (aproape) completă pentru make-up. Despre culori ce să mai spunem? Nici nu mai trebuie să te gândeşti care este nuanţa tenului tău pentru că vei găsi culorile potrivite să-ţi realizezi un machiaj potrivit pentru vacanţă. Vei fi, deopotrivă, admirată şi invidiată, chiar şi soarele îţi va zâmbi, dar nu va fi zâmbetul lui pentru că eşti mai strălucitoare decât el.

MAC Alluring AquaticCred că nu mai este nevoie să vă vorbesc despre calitatea în sine a produselor… Curiozitatea feminină m-am împins să ating suprafaţa produselor (pudră, fard de pleoape) şi am rămas impresionată de modul catifelat în care se simte contactul tactil. Iar tema acvatică este proiectată şi în ambalajul ediţiei-limitate, nuanţa de albastru marin fiind completată de picăturile de apă care te vor face să-ţi doreşti şi mai mult să pleci în vacanţă.

This slideshow requires JavaScript.

Fardurile de pleoape Extra Dimension vin cu accente olive, albastru marin şi prună întunecată, iar conturul ochilor va fi accentuat de tuşul Pearlglide. Nu putem uita de fardul de obraz Luminous Extra, care aduce un plus de strălucire, în timp ce rujul, lipglossul şi creionul de buze seduc prin nuanţele care variază de la violet mistic până la nude perlat cu străluciri ca de gheaţă. Din trusa cu farduri şi din machiajul nostru nu pot lipsi primerele şi pudrele bronzante care vor conferi pielii un look de vară. Iar bonusul este manichiura, care va străluci în crom acvatic.

This slideshow requires JavaScript.

Şi vă mai dezvălui un secret MAC Alluring Aquatic: toate fotografiile promoţionale au fost realizate… sub apă.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Pe val cu MAC Alluring Aquatic

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.