Lola's Box

Aleka şi Iulia sau Iulia şi Aleka. Două fete cucuiate care au decis că trebuie să-şi pună în aplicare pasiunea pentru domeniul food, motiv pentru care au lansat Yum Stops.

Într-o zi de vară, la început de iulie, am dat curs invitaţiei primite din partea fetelor şi la ceas de seară “am aterizat” la mansarda Simbio Kitchen & Bar. Şi pentru că locul le este lor drag, Aleka şi Iulia au ales acelaşi bistro pentru a tăia oficial panglica de inaugurare. Un cadru prietenos, o bere Redd’s Light rece, gustări apetisante şi îngheţată La Strada. Şi poveşti despre noua provocare acceptată de cele două.

Lansare YumStops.com, Iulia & AlekaYum Stops a început din pasiunea descoperirii perlelor ascunse din Bucureşti şi din ţară, un loc plin cu experienţe delicioase, unde veţi putea găsi articole şi recenzii cu cele mai cool baruri, bistro-uri, restaurante şi terase din Bucureşti, dar şi din alte oraşe ale României. Dacă este vorba de obiectivitate, aceasta nu va face casă bună cu Yum Stops, pentru că Iulia şi Aleka preferă să scoată în evidenţă tot ce are mai bun fiecare local şi să împărtăşească experienţele lor acolo. Iar dacă vrei şi o porţie de news din zona de food, drinks & lifestyle, atunci o vei putea găsi în blogul integrat.

Lansare YumStops.com, Anne & IuliaLocul pentru eveniment nu a fost ales întâmplător, fiind unul din bistro-urile de suflet ale fetelor. Dacă mulţi îl ştiu ca fiind amplasat în Centrul Vechi, Simbio s-a redeschis anul acesta tot într-o zonă centrală, strada Negustori 26, într-un conac care oferă un spaţiu dedicat restaurantului (nu se fumează), un bar colorat la demisol, o grădină însorită şi, mai nou, o mansardă spaţioasă şi luminoasă, perfectă pentru evenimente.

This slideshow requires JavaScript.

În decorul colorat cu baloane cu heliu oferite de LaParty.ro, am socializat cu ceilalţi invitaţi, dar am putut testa şi diferitele funcţionalităţi ale site-ului yumstops.com pe tablete Samsung Galaxy Tab A, în timp ce varianta de mobil am încercat-o pe “bestiile” Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge. Iar la final, Iulia şi Aleka nu ne-au lăsat să plecăm fără a ne oferi câte surprize dulci de la Leonidas, Chocolat sau Vienna Ice Coffee. Şi pentru că toate acestea ar putea lăsa urme asupra trupurilor noastre, fetele ne-au pus în goodie bag şi câte un gel-cremă cu efect anticelulitic Bodyshape Remodelare Totală de la elmiplant.

Lansare YumStops.com, Anne & Ela & IuliaGirls, thumbs up! Şi multă baftă cu Yum Stops. Iar cine nu îl ia în serios, se poate să-şi vadă numele trecut la “aşa nu”.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.