Lola's Box

Se spune că anul bun se cunoaşte după primele semne. Dacă este aşa, atunci pot spune că 2019 a aruncat buzduganul încă de la finele lui 2018, atunci când am primit o propunere de colaborare cu Femme Luxe Finery. Am spus “da” fără să stau prea mult pe gânduri, fiind convinsă că nu am nimic de pierdut. Iar ceea ce a urmat a dovedit că instinctul a fost bun.

A fost genul de propunere în care părţile ajung rapid la un acord, cu o negociere scurtă şi clară. Concluzia iniţială era că fiecare parte are de câştigat din această colaborare. Doar că, tocmai pentru că nu-i cunoşteam şi nu ne văzusem la faţă, am stat cu inima strânsă de la momentul acordului până la sosirea coletului. Abia ce intrasem în noul an, când am primit coletul la uşă, trimis prin curier, iar eu descopeream ce înseamnă Femme Luxe Finery.

Una din primele impresii pozitive a fost oferită de calitatea materialelor şi a manoperei. Recunosc că am fost un pic sceptică, pentru că nu ştiam nimic despre magazinul online britanic şi nici nu auzisem ca cineva să fi comandat de la ei. Dintre cele patru articole pe care le-am primit, trei sunt “Made in UK” – o titulatură care va deveni tot mai preţioasă după Brexit 😉 -, iar una este fabricată în Italia.

Mi-a plăcut şi croiala, fiind gândite în aşa fel încât să poată fi purtate de femeile care au o siluetă de fotomodel, dar şi de cele mai cu forme. Până la urmă, trebuie să recunoaştem că standardele sunt impuse şi nu întotdeauna benefice pentru sănătatea noastră. Bine, acum nici să nu picăm în extrema cealaltă. 😊

M-am simţit confortabil în fiecare dintre cele patru piese şi, mai ales, m-am simţit învăluită de căldură şi o stare de bine. Nu de alta, dar am tras băţul scurt şi ziua în care am ales să mă las fotografiată a fost una dintre cele mai friguroase ale acestei ierni. Imaginaţi-vă că eram pe balcon, gradele coborâseră mult sub zero în termometre, iar mie nu-mi era frig. De departe, preferata mea a fost rochia midi Ellie, pe care o consider una dintre piesele de rezistenţă din colecţia Femme Luxe Finery. Este genul de rochie versatilă, care poate fi inclusă în outfituri foarte diverse – şi casual, dar şi office. Eu am ales varianta pe negru, dar este disponibilă şi în nuanţe deschise.

“Argintul” în preferinţele mele l-a câştigat rochia petrecută Star. Se poate purta ca atare, dar trebuie să ai picioare de catalog, dar o poţi purta şi combinaţie cu alte piese – eu am ales o pereche de leggings, pentru că mi-a indus gândul de vacanţă la munte, în confortul unei cabane, unde lemnele trosnesc în şemineu.

Pentru ultima medalie disputată, mi-a fost greu să mă decid care combinaţie de culori a aceleiaşi rochii Ella mi-a plăcut mai mult. Modelul jumper dress este mereu binevenit în garderobă, fiind potrivit oricând pentru o ţinută lejeră. Aşa că am declarat egalitate între alb-negru şi alb-gri. Pentru cine preferă o culoare mai îndrăzneaţă, să ştiţi că au şi pe roz.

Oferta magazinului online este una generoasă, inclusiv promoţii cu discounturi consistente, şi găsiţi deja şi modele potrivite pentru sezonul cald. Well, Femme Luxe Finery, this is the beginning of a beautiful friendship!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.