Lola's Box

“Fiecare Sărbătoare este surprinzătoare” este campania pe care ParkLake Shopping Center o desfăşoară în perioada 15 martie-7 aprilie şi la care se pot câştiga 3.500 de vouchere de cumpărături, în valoare totală de 175.000 de lei, dar şi o vacanţă la Disneyland.

Sărbătorile pascale sunt marcate în acest an printr-o campanie tematică pe care ParkLake Shopping Center o desfăşoară din 15 martie până în ajunul Paştelui. 3.500 de vouchere de cumpărături aşteaptă să fie oferite garantat clienţilor centrului comercial. În plus, evenimentele inedite, atelierele şi spectacolele tematice, dar şi târgul organizat cu aceasta ocazie sunt modalităţi perfecte de petrecere a timpului liber.

Excursie la Disneyland Paris, cu ParkLake Shopping Center

În această perioadă, cumpărăturile de minimum 100 de lei la cele peste 100 de magazine partenere din ParkLake Shopping Center îţi aduc garantat un voucher-cadou de 50 de lei. În plus, participi şi la loteria pentru marele premiu: o excursie la Disneyland Paris pentru întreaga familie. Magazinele participante în campanie pot fi aflate de pe site-ul centrului comercial. Pentru a intra în posesia premiilor-instant, dar şi pentru înscrierea la tombolă, clienţii trebuie să prezinte bonul de cumpărături la biroul de informaţii.

Activităţi de Paşte pentru copii

În perioada 27 martie-7 aprilie, cei mici vor fi surprinşi de magia sărbătorilor de Paşte. Parada Personajelor de Paşte, Jocurile Iepuraşului, dar şi multe ateliere creative îi aşteaptă pe copii la parterul ParkLake Shopping Center, zona Main Square. Vopsitul ouălor, tehnica de quilling, decorarea figurinelor din fetru şi lemn sau însufleţirea creaţiilor cu puţin praf magic decorativ sunt doar câteva din activităţile pregătite pentru cei mici. Personaje extraordinare le vor ieşi în cale la spectacolele interactive, iar Iepuraşul îi aşteaptă cu un moment de story telling cu totul special.

În 24 martie, de la ora 18.00, iubitorii de cultură sunt aşteptaţi la un concert extraordinar de vioară susţinut de violonistul Alexandru Tomescu, parte a campaniei derulate de Radio România Muzical – “Ascultă 5 minute de muzică clasică” -, la care ParkLake Shopping Center este partener. Nu în ultimul rând, centrul comercial încheie prima lună de primăvară cu un eveniment de CSR, la 26 martie, dedicat copiilor cu sindrom Dravet şi alte epilepsii rare. Obiectivul este creşterea nivelului de conştientizare şi informarea publicului cu privire la aceste afecţiuni.

Târgul de Paşte

În perioada 28 martie-7 aprilie, ParkLake ne aşteaptă, cu delicii şi tradiţii, la Târgul de Paşte. Zilnic, între orele 10.00 şi 22.00, vom putea cumpăra bunătăţi tradiţionale, cadouri şi decoraţiuni de sărbătoare. Evenimentul va avea loc la parterul centrului, în zona intrării Starbucks & Second Cup.

Aşadar, dacă vă atrage ideea conceptului de evenimente, treceţi-vă de pe acum în calendar: Parklake Shopping Center, de acum până la 7 aprilie.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.