Lola's Box

La început de septembrie, bucureştenii au motiv de sărbătoare: cea de-a doua aniversare a centrului comercial ParkLake.

Doi ani de când ParkLake Shopping Center şi-a deschis porţile, doi ani de evenimente inedite, premii, surprize şi experienţe demne de povestit. Cu această ocazie, mallul îşi întâmpină publicul cu un concert aniversar Inna, dar şi cu mii de vouchere-cadou şi o tombolă la finalul căreia câştigătorul marelui premiu va pleca acasă cu un automobil Mazda CX5.

Concert şi premii aniversare la ParkLake Shopping Center

Pe data de 1 septembrie, distracţia începe cu un concert inedit. Începând cu ora 20.30, renumita Inna va urca pe scenă pentru a sărbători alături de toţi cei prezenţi doi ani fascinanţi de când mallul a intrat pe lista destinaţiilor preferate pentru petrecerea timpului liber. În plus, înainte de concert, publicul va fi întâmpinat cu prosecco şi un candy bar, dar şi cu multe alte surprize care să adauge strălucire serii festive.

De asemenea, în perioada 1-30 septembrie, cumpărăturile de minimum 150 de lei efectuate în cadrul ParkLake Shopping Center aduc garantat, în limita stocului disponibil, unul dintre cele 4.000 de vouchere, fiecare în valoare de 50 de lei, dar şi posibilitatea de a participa la tombola aniversară. Astfel, toate persoanele care se înscriu la tombolă au şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, marele premiu: un automobil Mazda CX5, perfect pentru plimbările în natură sau sesiuni de shopping prelungite.

Pentru că doi ani alături de ParkLake merită sărbătoriţi, luna septembrie este o lună festivă, plină de surprize fascinante şi mii de premii pentru publicul fidel al centrului comercial. Un început de toamnă rodnic marchează anul acesta o sărbătoare unică: #2aniparklake.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.