Lola's Box

Este parfumul una dintre cele mai puternice arme ale seducţiei feminine? Fără îndoială, da! Iar pentru această săptămână, parfumul pe care ni-l prezintă Pick N Dazzle – Queen’s Heart 22 – are toate atuurile să ne facă să fim mai senzuale pentru persoana iubită.

De-a lungul istoriei, nu puţini au fost bărbaţii puternici care au căzut pradă farmecului feminin, care era accentuat de arome diafane ale unui parfum sexy. Nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt, dar vă aduc aminte că Iulius Cezar şi Marc Antoniu au cedat farmecelor Cleopatrei, iar exemplele ce au urmat sunt multe. Şi în fiecare caz, parfumul a jucat un rol important în succesul femeii care l-a purtat.

Queen's Heart 22Nu există nici o îndoială că mirosul este un lucru puternic, lucru confirmat de faptul că nasul poate distinge până la 10.000 de mirosuri diferite. Aşadar… Ce ne opreşte să dăm frâu liber imaginaţiei şi să ne jucăm cu o aromă plină de senzualitate, care să ne facă reginele sufletului lor. Deopotrivă captivant şi senzual, Queen’s Heart 22 aduce o aromă orientală, cu ajutorul căreia vei scăpa de orice idei preconcepute.

Pe de altă parte, Queen’s Heart 22 este cea mai potrivită definiţie pentru redefinirea clasicului, dar fără a lipsi nota inconfundabilă de eleganţă. Un parfum de trandafiri, care face trimitere la aromele orientale, dar care aduce şi parfumul dulce al vaniliei. Cu ingrediente de foarte bună calitate şi concentraţie înaltă, Queen’s Heart 22 este parfumul “made in France”, în egală măsură captivant şi fermecător.

Queen's Heart 22Este genul de parfum pe care îţi vei dori să-l încerci, să îl ai şi să îl porţi. Vei fi irezistibilă, seducătoare, rafinată. Şi precum motto-ul casei Roland V. – “Stays with me all day long, he’s become my best friend” -, Queen’s Heart 22 va dura la nesfârşit.

Am dreptate că deja te gândeşti la el şi ţi-l doreşti foarte mult? Ei bine, poţi avea un beauty box Pick N Dazzle din care nu va lipsi parfumul Queen’s Heart 22. Iată ce ai de făcut:

  1. Să daţi LIKE paginilor Lola’s Box şi Pick N Dazzle.
  2. Să ai beauty profil pe site-ul Pick N Dazzle.
  3. Să dai share public acestui post.
  4. Să laşi un comentariu la acest post care să cuprindă:
  • adresa de e-mail cu care ţi-ai creat beauty profil;
  • linkul de share public al postării;
  • pune tag cu numele unei prietene care ar fi interesată de acest parfum;
  • răspunsul la întrebarea “De ce ţi-ai dori o cutie Pick N Dazzle?”.

Queen's Heart 22Concursul începe azi, la ora 10.00, şi se încheie miercuri, 23 septembrie, la ora 24.00. Câştigătorul va fi anunţat vinerea viitoare (după validare de către echipa PND).

Înainte de punctul final, vă anunţ şi cine este câştigătoarea celui de-al doilea premiu. Numărul câştigător a fost… 46, adică Butnaru Andreia Daniela (rezultatul tragerii la sorţi: http://bit.ly/1guA0Jb). Felicitări! Câştigătoarea va primi un e-mail de la Pick N Dazzle pe adresa cu care şi-a creat beauty profilul – Daniela, în mesaj vei avea toate detaliile privind revendicarea premiului.

Nu este o cerinţă, ci doar o rugăminte: Cutia Pick N Dazzle a fost nominalizată la Premiile PURE Beauty din Marea Britanie şi o puteţi vota aici: http://bit.ly/1PX0bF2. Nu durează decât un minut ca să îi daţi votul vostru.

Pick N Dazzle, promo 6 luni

Facebook Comments

Related Posts

8 thoughts on “ÎNCHEIAT/Parfumul săptămânii de la Pick N Dazzle: Queen’s Heart 22 & CONCURS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.