Lola's Box

Blush, pudră, parfum. Când eşti pasionată de beauty, orice întâlnire cu Caron te transformă, aproape instantaneu, într-un personaj feminin din «Parfum de femeie». Poate fi un simplu blush. Dar este blush Rose Poudre.

Dacă nu aţi văzut «Scent of a Woman”, atunci poţi spune că ai ratat un film de excepţie. Pe lângă interpretarea senzaţională a lui Al Pacino (distins cu Oscar în 1993), personajul avea un deosebit simţ de a ghici parfumurile purtate de femeile cu care interacţiona. Memorabilă este scena de la final, când Lt. Col. Slade – un veteran orb – recunoaşte parfumul purtat de profesoara lui Charlie, elevul care îi fusese “bonă” de-a lungul sărbătorii de Thanksgiving. Iar numele lui era… Fleur de Rocaille. “Pentru că femeile sunt esenţa vieţii. Şi poartă flori…”

Fleur de Rocaille este, fără urmă de îndoială, unul dintre parfumurile emblematice ale casei Caron. O esenţă care îmbracă femeile de peste 80 de ani. Iar printre notele sale de mijloc regăsim şi trandafirul. Iar parfumul acestei flori delicate este caracteristic şi pentru alte creaţii Caron, precum o pudră sau un blush Rose Poudre. Iar aerul diafan al blushului a fost cel care m-a făcut să mă îndrăgostesc de roz şi să-mi confirme că, de fapt, purtăm flori. 🙂

Când atingi petalele unui trandafir, ce remarci prima dată? Fără îndoială, fineţea este cea care te marchează. La fel este şi fineţea unui blush Rose Poudre. Te impresionează, te şochează, dar totul este în sens pozitiv. Iar rozul său este puternic, motiv pentru care ai o oarecare teamă că vei cu foarte multă culoare în obraji. Cu toate acestea, după aplicare, este un roz pudrat, foarte plăcut, care te face să fii discretă prin machiajul pe care îl porţi.

Şi pentru ca machiajul meu să arate impecabil de-a lungul unei zile – indiferent de cât de lungă şi solicitantă este -, îl finisez cu pudra Caron. Mai trebuie să vă spun că miroase tot a… trandafiri? De fiecare dată când o folosesc, îmi revine în minte replica din film: “Femeile poartă flori”. De fiecare dată port un makeup care la bază are un fond de ten de foarte bună calitate şi este încă unul din momentele în care mă felicit că nu fac rabat la calitate. Ceea ce vă recomand şi vouă.

Îţi vine a crede că un ambalaj este atât de elegant încât atrage privirile instantaneu? Ei bine, un blush Rose Poudre are o eleganţă deosebită. Dacă eşti o persoană foarte discretă, aproape că nici nu vei dori să-l scoţi în public pentru a-ţi reîmprospăta machiajul, pentru că vei fi imediat în centrul atenţiei. Dar vei fi apreciată – poate şi un pic invidiată. 🙂 Iar delicateţea blushului o vei întâlni şi în afara casetei, pentru că fiecare pudră sau blush are propriul săculeţ de catifea.

Dacă mă lăsaţi, eu vă pot povesti mult şi bine despre blush sau pudră, despre Rose Poudre sau despre Caron. Pentru că, înainte de orice, o femeie este un parfum în sine.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.