Lola's Box

În urmă cu şase ani, când îşi deschidea porţile, Pukka Food era un concept complet nou pentru piaţa din România. Chiar dacă scepticii nu-i prevesteau o activitate prea îndelungată, iată că primul magazin specializat bio din România continuă să fie un nume de referinţă în domeniu.

Pukka Food, aniversare 6 aniDe la carne, legume, fructe, lactate şi ouă, până la cereale, ingrediente pentru gătit şi mirodenii, la Pukka Food poţi găsi peste 1.100 de produse bio proaspete şi ambalate. Tot aici poţi găsi şi produse fără gluten – foarte importante pentru persoanele care au alergie la acest ingredient -, fără zahăr, dar şi alimente speciale pentru copii sau pentru cei care preferă un stil de viaţă vegetarian sau raw vegan. De asemenea, cosmeticele şi detergenţii de la Pukka Foods sunt din categoria celor care protejează mediul înconjurător.

Pukka Food, aniversare 6 aniCare sunt avantajele pe care ni le oferă produsele bio? Unul ar fi că oferim hrană sănătoasă celor dragi. Apoi contribuim la menajarea mediului. Şi nu trebuie neglijat nici faptul că un consum mai mare de produse bio reduce preţurile acestora. Nu-mi spune că nu ţi-ar plăcea – de exemplu ca litrul de lapte bio să ajungă de la aproximativ 10 lei la 3-5 lei cât este litrul de lapte normal…

Pukka Food, aniversare 6 aniAm crescut mult în cei şase ani, am evoluat odată cu piaţa şi cu consumatorii de produse bio; ne-am ajustat şi diversificat constant oferta de produse. Iar în tot acest timp, crezul nostru a rămas acelaşi: importanţa hranei autentice, care înseamnă, dincolo de gust şi savoare, grija pentru sănătatea noastră şi a lumii în care trăim.

 

Mihaela Marin, owner Pukka Food

Pe lângă faptul că nu conţin pesticide, îngrăşăminte chimice, aditivi sintetici, organisme modificate genetic, antibiotice sau hormoni de creştere, produsele bio (ecologice, organice) au un gust mai bun şi un conţinut mult mai mare de nutrienţi: vitamine, minerale, antioxidanţi etc.

This slideshow requires JavaScript.

Eu spun că merită să le treci pragul. Sau poate să comanzi online. Reţine numele: Pukka Food.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.