Lola's Box

Femeile care au părul ondulat vor să-l transforme într-unul întins, iar cele care îl au drept vor să-şi facă bucle, cât mai multe bucle. Şi pentru unele, şi pentru celelalte, Philips are “armele” potrivite pentru împlinirea dezideratului.

Pentru evenimente glamour, o coafură cu bucle mi s-a părut mereu alegerea cea mai potrivită. Mi-aduce aminte de anii de glorie ai Hollywoodului, când toate marile staruri din cetatea filmului purtau bucle. Dar cum părul meu este cât se poate de rebel, realizarea unor bucle este o adevărată aventură. Însă o perie rotativă a fost cea care mi-a uşurat misiunea de fiecare dată…

Philips, perie rotativă AirstylerŞi pentru că îmi place că încerc lucruri noi, am descoperit o “armă” nouă la Philips, Airstyler. Acest gadget pentru hairstyling are o perie rotativă Dynamic Volume, cu care se pot crea stiluri diferite, dar care menţine părul moale şi strălucitor. Cu peri naturali, peria de 50 mm adaugă volum şi mişcare, în timp ce peria retractabilă (30 mm) creează onduleuri definite, fără şuviţe încurcate.

Faţă de alte perii rotative, Philips Airstyler protejează şi revitalizează părul în timpul coafurii datorită învelişului ceramic de turmalină, care oferă conducţie termică eficientă, fără puncte fierbinţi. În plus, peria rotativă beneficiază şi de setare Care, prin care se asigură o temperatură optimă de uscare şi protecţie împotriva supraîncălzirii – cu o putere maximă de 1.000 W, peria usucă părul repede, cu flux puternic de aer, dar la temperatură constantă de îngrijire.

Alegi o placă de îndreptat părul? Nu fă rabat la calitate

Philips, aparat de îndreptat părul ProCare Keratin PlusUneori, îndreptatul părului pare o scenă desprinsă din franciza Mission:Impossible, aşa că trebuie să intrăm în pielea personajului Ethan Hunt. Dar, ca şi celebrul agent, avem nevoie de aparatură de calitate, iar Philips ştie cu ce să ne tenteze – nu trebuie decât puţină răbdare şi părul nostru se îndreaptă perfect.

Philips, aparat de îndreptat părul ProPreţurile aparatelor de întins părul – plăci, cum li se spune cel mai des – variază de la puţin peste 100 de lei până la aproape 400 de lei. Dar, aşa cum am spus-o deseori, calitatea costă, iar în preţul mai mare se reflectă materialele mai bune din care este realizată placa propriu-zisă – cea prin intermediul căreia se transmite căldura -, dar şi diferite funcţii suplimentare. Iar toate acestea nu fac decât să-ţi protejeze părul, mai ales în cazul în care aparatul de întins părul este utilizat frecvent.

Philips, aparat de îndreptat părul Moisture ProtectDacă vrei o combinaţie jucăuşă, în care părul să fie şi îndreptat, dar şi buclat, modelul Care Straight & Curl vine cu plăci ceramice curbate şi distribuţie uniformă a căldurii (230 grade Celsius). Şi la fel de interesant este şi modelul Philips Pro, cu plăci flexibile din titan, un material rezistent şi cu transfer rapid de căldură. În plus, acest titan – la nivel microscopic – este mai neted decât ceramica, astfel că frecarea este redusă.

Philips, aparat de îndreptat părul Care Straight & CurlDacă tragem linie, rămânem cu o dilemă: păr ondulat, cu bucle, sau îndreptat?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.