Lola's Box

Dintotdeauna mi-au plăcut poveştile despre oameni şi sentimentele lor. Parcă ghicindu-mi gândurile sau cunoscându-mi preferinţele, Pandora m-a surprins cu o poveste nouă şi o colecţie nou-nouţă.

Pandora Essence Charm CollectionBrăţara ce face parte din colecţie este disponibilă cu lungimi variind între 16 şi 21 de centimetri. La cumpărare este recomandată o dimensiune mai mică decât cea pe care o purtaţi în mod obişnuit pentru că “charms” nu sunt aşa de mari precum cele tradiţionale – sunt realizate din pietre preţioase naturale şi sintetice. Pentru că au în compoziţie pietre naturale, culoarea şi componenţa acestor “charms” pot varia, aşa că, dacă te interesează ceea ce porţi, ar fi indicat să le vezi personal înainte de a le cumpăra.

Pandora EssenceDe menţionat că noile “charms” din colecţia Pandora Essence nu sunt compatibile cu brăţările pe care le ştiam noi până acum şi nici reciproca nu este valabilă.

După ce am studiat multitudinea de “charms”, eu am ales Joy, pentru că sunt o persoană veselă şi este ceea ce mă reprezintă.

Pandora Essence Joy Cubic Zirconia

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Pandora Essence

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.