Lola's Box

Pentru copilul din noi, personajele create de Walt Disney reprezintă una din principalele amintiri legate de copilărie. Şi dacă bijuteriile se numără acum printre pasiunile oricărei femei, Mickey, Minnie şi ceilalţi eroi se regăsesc în noua colecţia PANDORA Disney.

Dintotdeauna am crezut că magia îşi are casa în universul Disney. Începând cu castelul fermecat din generic – inspirat de castelul Neuschwanstein din Germania – şi terminând cu poveştile cu Cenuşăreasa sau Frumoasa din Pădurea Adormită. Iar toate aceste momente frumoase, care ar trebui să existe în viaţa fiecărui prichindel, le-am împărtăşit mai târziu cu copiii mei. Iar acum, datorită PANDORA, le împărtăşesc din nou cu mine, doar că sub formă de bijuterii.

Poate vi se pare nostim că vorbesc de magie la 43 de ani, dar există şi apare când te aştepţi mai puţin. Inclusiv în ziua în care am descoperit noua colecţie PANDORA Disney. O zi în care norii erau tare supăraţi şi ploaia dădea impresia că ne va da peste cap programul. Deşi picura bine când am plecat de acasă, atunci când am intrat pe poarta Atelier Florens s-a oprit ploaia ca prin… magie.

Aşa că ne-am putut bucura de brunch şi de frumuseţea bijuteriilor cu Mickey Mouse, Minnie Mouse şi alte personaje din universul Disney. Pentru că – nu-i aşa?, indiferent de vârstă, trebuie să credem în magie, cea care ne încurajează să ne îndeplinim visurile. Iar în acest sezon, veselia, bucuria şi poveştile cu happy endings se pot descoperi (şi) cu noua colecţie PANDORA Disney. Modele deopotrivă variate şi spectaculoase, gata pentru a fi combinate şi potrivite după cum ne dorim.

Dar să lăsăm poveştile şi să trecem la minunăţiile din colecţia PANDORA Disney. Mai ţineţi minte medalioanele plutitoare PANDORA despre care v-am vorbit şi cu alte ocazii? Ei bine, elementele miniaturale Disney completează această serie şi, alături de colecţiile Petite Memories, pot fi cumpărate şi separat. Aşa că… Imaginaţia ta poate fi fără margini în ceea ce priveşte combinaţiile pe care le poţi realiza. Mai ales cu elementele miniaturale Disney din argint 925, împodobite cu cristale negre, pietre de zirconiu cubic transparent şi roşu, dar şi email roşu şi negru aplicat manual.

O altă noutate de sezon este medalionul plutitor strălucitor PANDORA, realizat din argint 925, cu sticlă din cristal safir şi ramă împodobită cu zirconiu cubic strălucitor, cu lanţ ajustabil. Conexiunea magică o poţi continua la încheietura mâinii, acolo unde brăţara poate fi decorată cu alte simboluri de poveste, precum talismanele Portret Mickey şi Portret Minnie. Şi dacă nu poţi renunţa la vechile tale bijuterii ale brandului danez, poţi realiza nenumărate combinaţii care să fie oglinda spiritului tău. “Oglindă, oglinjoară…”

Aşa că… Descoperă magia şi transpune-o în ce porţi! Fiecare zi va fi una de vis.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.