Lola's Box

Când scriu aceste rânduri, am mai bine de o lună de când nu am mai ieşit din casă. Cu toate acestea, nu am renunţat la ritualurile mele de îngrijire nici în vremuri de pandemie, iar Pick N Dazzle este unul dintre puţine lucruri constante din viaţa mea.

Sunt lucruri la care nu pot renunţa în ruptul capului, indiferent de condiţii, iar îngrijirea personală este unul dintre ele. Nu am făcut rabat nici când m-am operat, nici în cele câteva zile petrecute la izolare după terapia cu iod radioactiv, nu o fac nici acum. Ba dimpotrivă, cred că pe timpul acestei pandemii care ne ţine izolaţi la domiciliu, am acordat mai multă atenţie ritualurilor de îngrijire.

Spală-te minimum 20 de secunde pe mâini. Bine, bine, ca şi cum ai intra în sală să operezi. Apoi dezinfectează-te, pentru că nu ştii cu ce ai venit în contact. Sunt mesajele pe care le-am auzit cel mai des în ultima lună şi pe care le-am pus în aplicare cu regularitate. Doar că grija aceasta de a nu ne alege cu vreun virus a avut impact asupra pielii noastre. Prin urmare, cutia cu frumuseţe de Pick N Dazzle mi-a adus în martie lucruri parcă alese special pentru această perioadă.

Skinmiso Pore Corset Serum

Când e vorba de îngrijirea tenului, sud-coreenii vin mereu cu idei şi soluţii care mai de care mai spectaculoase. Ce face un corset pentru trup? Ei bine, cam acelaşi lucru face şi acest ser cu porii noştri: îi micşorează. Tehnologia unică a fost dovedită inclusiv prin fotografii de detaliu, mărite de 1.000 de ori. Serul de la Skinmiso curăţă excesul de sebum şi celule moarte, menţine hidratarea optimă şi absorbţia nutrienţilor în piele, precum şi echilibrul general al tenului.

Perfect Pout Lip Plumper

Aţi văzut cam ce efect de volum primesc buzele după o injecţie cu acid hialuronic? Aşa şi cu acest plumper, al cărui secret stă în ingredientul activ Volulip care îşi dublează volumul de sinteză, dar stimulează puternic şi sinteza moleculelor din epidermă. Pe lângă efectul de volum conferit buzelor, Perfect Pout are şi rol antiîmbătrânire şi de hidratare. Sunt suficiente câteva secunde după aplicare să ai buze mărite – şi fără nici o înţepătură. 😉

Shower Jelly Smashing Raspberry

Ştiţi jeleul acela care tremura de zor în desenele animate cu Tom şi Jerry? La fel intră în trepidaţii şi Smashing Raspberry atunci când agiţi recipientul. Iar mirosul este… de poveste. V-am spus eu că pare ca şi cum a fost făcut special pentru mine acest beauty box. Pur şi simplu sunt îndrăgostită de orice fel de fructe de pădure. Orice, dar “berries” să fie. Este o adevărată plăcere să mai faci încă un duş.

Cocoon Balls (set de 8 bucăţi)

Bilele de mătase naturală, ţesute de viermii de mătase, sunt 100% naturali, fără nici un alt aditiv. Se înmoaie în apă călduţă timp de trei minute, apoi sunt perfecte pentru curăţarea şi exfolierea tenului, îndepărtarea impurităţilor, a celulelor moarte şi a machiajului. După fiecare utilizare a unui asemenea cocoon, pielea rămâne netedă a unui bebeluş.

Headband

“Pisicuţă, pis-pis-pis / Te-am visat azi noapte-n vis.” Dacă vrei să intri în pielea personajului din această poezioară supersimpatică, atunci trebuie să ai în beauty case şi această bentiţă haioasă foc. Utilă pentru momentul când îţi îngrijeşti tenul, când te machiezi, poate şi când faci un duş şi vrei să ai părul ridicat.

Gel Socks

 

Uleiuri şi vitamine pentru picioare fine şi catifelate. Şosetele – măsură universală – au interiorul acoperit cu un gel autoactivant, care conţine ulei de lavandă, ulei de jojoba, ulei de măsline şi vitamina E. Rolul ingredientelor este de a hidrata pielea. Se pot folosi de până la 40 de ori. Atenţie, însă! Ciorapii accelerează circulaţia sangvină ceea ce face să nu fie cel mai indicat produs pentru o persoană suferindă de diabet, aşa ca mine.

Mades Recipes Juicy Delight Body Wash

Portocale, mango şi piersică. Cum îţi sună această combinaţie de arome? Aş spune că gelul de duş Mades este mai degrabă o adevărată madness de arome, care te energizează şi te îmbie să ai grijă de pielea ta, să fie hidratată, catifelată şi parfumată. Pe bune că este Juicy Delight şi că ai încă un motiv să mai fugi o dată la duş. 😊

Dacă nu aţi încercat încă Pick N Dazzle, merită să vă faceţi profilul de frumuseţe pe site. Iar dacă aţi încercat, nu ezitaţi să împărtăşiţi ce anume aţi avut în cutiuţele cu frumuseţe.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.