Lola's Box

Sună alarma şi ne dăm seama că nu mai avem mult până plecăm la serviciu, la şcoală, la o întâlnire sau la ieşire cu prietenii. Iar pentru machiaj nu avem decât cinci minute disponibile. Ce facem atunci? Cu nou paletă Miss Cop Nude poţi realiza un makeup simplu într-un timp rezonabil.

Machiajul nude a fost, este şi va tot fi în tendinţe. Fie în cea mai pură formă a sa, fie sub diferite interpretări. Dar, oricum i-am spune, va fi acelaşi nude cu care ne-am obişnuit de ani buni. Un makeup care te va scoate oricând din încurcătură şi pe care, cu puţină îndemânare, îl realizezi cât ai spune… Miss Cop Nude.


Miss Cop a creat o colecţia de palete cu culori soft şi trendy. Datorită concentraţiei ridicate de pigmenţi, Miss Cop Nude permite realizarea celor mai diverse machiaje, de la cele mai naturale, în care discreţia este cuvântul de ordine, până la unele foarte sofisticate.

Culorile se aplică foarte uşor, nu necesită un talent deosebit în ale machiajului. Dacă până şi eu, care sunt cam neîndemânatică în mânuirea pensulelor, am reuşit să fac minuni 😊, înţelegeţi cât de uşor este de folosit. Miss Cop Nude vă aduce cele mai des utilizate culori şi nuanţe – atât mate, cât şi sidefate – în machiajul de zi cu zi.

Dacă simţiţi nevoia unui plus de strălucire, doar întindeţi mâna către partea dreaptă a paletei, unde veţi găsi cele trei culori care vă vor scoate în evidenţă. Pentru mine, care am ochii verzi, consider că s-a potrivit cum nu se poate mai bine. Dar, aşa cum ştiţi, culorile nude se potrivesc oricărei nuanţe de ten.

Unde găsiţi paleta? Dar credeam că ştiţi, nu mai trebuie să vă spun… În beauty boxurile Pick N Dazzle. V-o puteţi comanda pentru voi sau o puteţi oferi cadou unei persoane dragi. Este genul de paletă pe care o poţi lua cu uşurinţă în poşetă. Miss Cop Nude nu ocupă mult spaţiu şi îţi oferă mereu culorile de care ai nevoie pentru reîmprospătarea machiajului. Sau, de ce nu, pentru schimbarea celui cu care ai plecat dimineaţă de acasă.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.