Lola's Box

Sărbătorile de iarnă au trecut, un nou an a început, iar noi am rămas cu multe amintiri frumoase, dar şi cu o siluetă poate nu la fel de suplă şi zveltă ca înainte. Vacanţa de iarnă ne permite să fim mult mai indulgenţi atât cu cei din jur, cât şi cu noi înşine. Pentru câteva zile am uitat cu totul de restricţiile alimentare şi de diete, iar acum, când totul a revenit la viaţa de zi cu zi, începe bătălia cu kilogramele în plus.

Pentru că întotdeauna are grijă de sănătatea şi frumuseţea noastră, Life Care a pregătit două pachete special concepute pentru nevoile noastre, unul pentru Slăbire şi celălalt pentru Detoxifiere. Timp de 30 de zile, fiecare pachet ne ajută să revenim la forma dorită. În plus, Life Care a pregătit şi mici trucuri pentru a accelera procesul de remodelare corporală.

Pentru Slăbit

Atunci când vine vorba de slăbit, lucrurile sunt clare: o alimentaţie echilibrată din punct de vedere caloric şi efort fizic constant reprezintă cheia către pierderea în greutate. Cu toate acestea, există câteva reguli de bază care ar trebui respectate:

  • ultima masă trebuie luată cu cel puţin trei ore înainte de culcare pentru a-i lăsa metabolismului timp să digere mâncarea;
  • redu cantitatea de sare pe care o foloseşti în preparate pentru că aceasta favorizează retenţia de apă;
  • dormi cel puţin şapte ore în fiecare noapte.

Însă, ce facem când rezultatele întârzie să apară? Accelerăm procesul! Dar… cum? Pachetul de Slăbire complet pentru 30 de zile optimizează întregul organism şi susţine procesul de slăbit într-un mod sănătos. Fiecare produs conţinut are un rol bine stabilit, ajutând la arderea grăsimilor şi susţinând eliminarea toxinelor.

“Pachetul de slăbire prin efectul sinergic al produselor arde grăsimile, optimizează întregul organism, susţine eliminarea toxinelor rezultate în urma arderii şi asigură pentru o masă pe zi nutrienţi vegani de cea mai bună calitate”, afirmă Adina Cîrjan, terapeut biofeedback.

Pentru Detoxifiere

Unele dintre noi au fost mai norocoase şi nu s-au ales cu kilograme în plus, însă o detoxifiere a întregului organism este absolut necesară după mesele consistente de sărbători. Astfel, renunţăm la sucuri, chiar şi la alcool, înlocuim ciocolata cu lapte cu cea neagră şi consumăm mai multe salate.

Iar dacă ne dorim ca rezultatele să fie vizibile cât mai repede şi pe termen lung, putem apela la Pachetul de Detoxifiere complet pentru 30 de zile de la Life Care. Acesta are rol de purificare şi activare a organelor interne, ajutând la eliminarea toxinelor din organism. Va grăbi metabolizarea grăsimilor, va inhiba pofta de mâncare şi poate suprima depozitarea grăsimilor. De asemenea, detoxifică colonul şi reduce colesterolul din sânge, oferind organismului forţă şi energie.

Poate părea mai complicat, dar este relativ simplu. Nu trebuie decât să readucem echilibrul în viaţa noastră. Şi dacă aveţi gânduri de slăbit sau detoxifiere, pachetele le găsiţi aici şi aici. 😉

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Pachete de slăbit şi detoxifiere de la Life Care

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.