Lola's Box

De 8 martie, doamnele şi domnişoarele au fost în centrul atenţiei aproape pretutindeni. Şi pentru că apreciază frumuseţea în mod deosebit, Oxette a sărbătorit Ziua Femeii printr-un eveniment organizat la magazinul din Băneasa Shopping City, unde clientele au fost întâmpinate cu flori, prăjituri şi vin spumant de la Crama Oprişor.

Oxette eveniment 3Pe lângă tratamentul amintit anterior, Oxette ne-a surprins şi cu prezenţa Mirelei Vescan, unul dintre cei mai apreciaţi make-up artişti din România. Şi, bineînţeles, că aceasta nu putea veni neînsoţită de “arsenalul” său de machiaj, astfel încât doritoarele s-au putut bucura de un look interesant de 8 martie.

Oxette eveniment 1Mai mult, din dorința de a-și răsfăța clienții, Oxette a organizat o tombolă specială, la care a putut participa orice persoană care a achiziționat un produs în timpul evenimentului. Premiile primei ediții “Oxette – Where Jewels Meet Make-up” au fost trei vouchere pentru două persoane la Pescariu Sports & SPA, precum şi un mare premiu, un superb ceas Oxette.

Oxette eveniment 7Combinaţia dintre bijuterii şi make-up se va regăsi în magazinele Oxette şi în cursul anului. Astfel, cine doreşte să-şi completeze colecția de bijuterii sau să fie machiată de către un expert o poate face într-unul din magazinele Oxette din București, data şi locaţia urmând a fi anunţate pe pagina de Facebook.

Oxette eveniment 5Bijuterii fashion din argint, ceasuri pentru femeia New Age
Povestea Oxette a început în urmă cu 16 ani, la Salonic (Grecia), creaţiile brandului oferind o combinaţie unică între personalitate şi cele mai noi tendinţe în modă. De-a lungul anilor, Oxette s-a extins într-o reţea ce este prezenţă în peste 25 de ţări din întreaga lumea. Bijuteriile fashion sunt realizate din argint, iar ceasurile şi accesoriile Oxette au fost inspirate de femeia New Age.

Oxette eveniment 2Tot din vechea Eladă vine şi Loisir, brand pe care îl regăsim piața bijuteriilor, ceasurilor și accesoriilor încă din 1999, fiind prezent cu un concept fresh și dinamic adresat fiecăreia dintre noi. În calitate de “little sister” pentru Oxette, Loisir oferă idei de cadouri inedite, de calitate, la prețuri rezonabile, într-un ambient plăcut și prietenos.

Produsele Oxette și Loisir pot fi achiziționate și de pe magazinul online: www.boutiquedefrumos.ro. Pentru cine este pasionat de ceasuri, în magazine poţi achiziţiona orice model Oxette cu o reducere de 30%, până pe 15 martie. Şi dacă doriţi mai multe informaţii, puteţi afla şi din povestea scrisă de Aleka.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Oxette – Where Jewels Meet Make-up

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.