Lola's Box

Cu un portofoliu consistent de produse, colecţia Oxette pentru sezonul primăvară-vară 2015 este o continuă provocare. Modelele denotă putere, culorile sunt vii, iar formele sunt ascuţite şi îndrăzneţe.

This slideshow requires JavaScript.

Colecţia primăvară-vară 2015 pe care ne-o propune Oxette este una exotică, misterioasă şi romantică. Departe de a fi doar pasageră, colecţia Passage este una plină de varietate, care atrage prin materialele folosite – argint, simplu sau aurit, pietre naturale semipreţioase (lapis lazuli, turcoaz, onix mat, perle, coral, sidef). Pe de altă parte, colecţia include şi serii limitate care ne îndeamnă să fim primele ce ne vom bucura de succesul garantat în alegerea accesoriilor şi să fim protagonistele sezonului.

This slideshow requires JavaScript.

Nici de această dată şi nici din această colecţie nu lipsesc bijuteriile talisman, care au darul de a ne proteja de energiile negative. Dacă alegem să purtăm bijuterii Oxette, vom reuşi să-i impresionăm pe cei din jur, dar şi să ieşim din anonimat. Combinaţiile nonconformiste reprezintă una din tendinţele acestei stagiuni, aşa că nu trebuie decât să combini inspirat mai multe piese, în varianta “Mix&Match”. Cu atâtea modele, materiale şi culori disponibile, nici nu este greu să obţinem o accesorizare inspirată.

This slideshow requires JavaScript.

Şi dacă aveai vreo dilemă în acest sens, versatilitatea bijuteriilor şi ceasurilor Oxette din colecţia Passage permite ca acestea să poată fi asortate şi unei ţinute casual, dar şi ţinutelor de cocktail.

Fii pe fază: a sosit COCO
Pentru iubitoarele de ceasuri, Oxette vine cu o piesă de rezistenţă, pe care, dacă o vei purta, vei întoarce toate privirile. Inspirat din lumea modei, noul ceas COCO prezintă un model matlasat, care se întinde dinspre cadran spre curea şi care emană eleganţă, graţie si ştil, calităţi specifice produselor Oxette.

Oxette, ceasuri COCOCOCO este realizat din oţel inoxidabil, cureaua este din silicon, cu un original model matlasat, şi îl putem găsi într-o multitudine de culori şi nuanţe – atât pentru curele, cât şi pentru cadrane -, de la auriu şi arămiu până la negru, roz şi bej. Cadranul are un diametru de 41 mm, iar ceasul este rezistent în apă până la 5 atmosfere.

Alexandra Popescu (Oxette) & Anne (Lola's Box)

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Oxette primăvară-vară 2015: exotism, mister, romantism

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.