Lola's Box

Pentru cei mici, un şampon, un gel de duş sau un săpun este mult mai atractiv dacă poartă imaginea personajului preferat. Aşa că, pentru a ne ajuta la băiţă, Oriflame ne propune colecţia Disney, cu maşinuţe şi prinţese.

Oricât de multe jucării ar primi, băieţelul meu nu renunţă la personajul său preferat: Lightning McQueen. Fulger şi prietenii săi – Bucşă, Regele, Sally sau Guido – sunt nelipsiţi din poveştile lui şi au ajuns să-l însoţească şi la baie. “Mami, vreau să înot”, îmi spune şi îmi arată mişcările de parcă ar fi un sportiv de performanţă. De când are şi produse de baie din colecţia Cars, plăcerea “înotului” este şi mai mare.

Oriflame Disney CarsSăpun Oriflame Disney Cars (75 g; 4,99 lei). Curăţă eficient şi delicat, fiind perfect pentru pielea copiilor. Are o aromă răcoritoare de mentă, astfel că micul vitezoman va primi un plus de prospeţime. Testat dermatologic.

Şampon & gel de duş Oriflame Disney Cars (200 ml; 12,99 lei). Este un produs comod datorită formulei “2 în 1” (gel de duş şi şampon, fără lacrimi) şi oferă o aromă proaspătă de mentă, dar şi curăţarea perfectă a prichindelului după o zi plină de joacă. Testat dermatologic.

A fost odată, într-un vis, o fetiţă ce trebuia să se îngrijească

Oriflame Disney PrincessOriflame nu le-a uitat nici pe mămicile de fetiţe. Prinţesa Aurora creează cadrul de poveste pentru micuţa ta prin colecţia cu două produse noi, un şampon ce facilitează descurcarea părului şi un gel de duş. Ambele produse sunt în nuanţe delicate de roz şi cu un parfum subtil de trandafir.

Şampon pentru descurcarea părului Oriflame Disney Princess (200 ml; 12,99 lei). Formulă “2 în 1” (fără lacrimi) ce curăţă părul, dar îl şi descurcă, lăsându-l uşor de pieptănat şi aranjat. Testat dermatologic.

Gel de duş Oriflame Disney Princess (200 ml; 12,99 lei). O formulă delicată, cu aromă subtilă de trandafiri, ideală pentru pielea fină a micuţei tale prinţese! Testat dermatologic.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.