Lola's Box

După 50 de ani de experienţă acumulată în îngrijirea pielii – în care a fost şi un expert al domeniului -, Oriflame aduce gama NovAge şi ne introduce într-o nouă eră în ştiinţa tinereţii pielii.

Identificarea, combaterea şi repararea semnelor specifice de îmbătrânire se datorează tradiţiei Oriflame în îngrijirea pielii şi experienţei mărcii în domeniul antiaging. Acum, rezultatul acestei experienţe este NovAge, un brand personalizat, cu game de îngrijire avansată a pielii, ce acţionează asupra nevoilor specifice apărute de-a lungul procesului de îmbătrânire. În plus, la bază formulei inovatoare se află extractul de celule stem din plante.

NovAge – ce este extractul de celule stem din plante

Oriflame NovAge, ambianţă

Tehnologia celulelor stem din plante este una dintre cele mai remarcabile inovaţii în îngrijirea pielii, are beneficii antiaging şi se regăseşte în fiecare gamă NovAge. Datorită celulelor stem din plante, plantele au capacitatea de regenerare eternă. Cu ajutorul ultimelor descoperiri în biotehnologie, concernul suedez studiază celulele stem din mii de plante şi identifică acele proprietăţi antiîmbătrânire, pentru a izola elementele preţioase cu cel mai puternic efect.

NovAge Ecollagen – riduri reduse / preţ 209 lei

Oriflame NovAge Ecollagen

Când este vorba de îngrijire avansată a pielii, cu beneficii antirid, atunci numele gamei este NovAge Ecollagen – netezeşte şi revitalizează aspectul tenului. Prin utilizarea produselor din gamă, ridurile sunt corectate semnificativ, nuanţa este uniformizată, iar textura este netezită.

Tehnologia patentată Tri-Peptide amplifică sinteza de colagen, energia celulară şi asigură protecţie antioxidantă, în timp ce extractul de celule stem din plante din familia Solanaceae stimulează sinteza de colagen şi protejează integritatea. Ridurile se vor reduce 3D semnificativ în lungime, adâncime şi lăţime, iar tenul va fi mai neted, mai catifelat şi cu un aspect vizibil împrospătat.

NovAge Ultimate Lift – redobândirea elasticităţii / preţ 259 lei

Oriflame NovAge Ultimate Lift

Aspectul îmbătrânit al feţei este cauza şi de pierderea fermităţii. Conform unui studiu derulat de Oriflame pe un grup de 1.000 de femei, scăderea fermităţii şi estomparea conturului feţei adaugă ani la vârsta percepută. Îţi imaginezi cum ar fi să poţi da timpul înapoi? Imaginează-ţi că este posibil, iar minunea este NovAge Ultimate Lift.

Noua gamă redă fermitatea şi supleţea în timp, pentru un efect veritabil de lifting, cu trăsături mai bine definite, riduri vizibil netezite şi o elasticitate specifică tinereţii. Ultimate Lift este îmbogăţită cu tehnologia revoluţionară patentată AspartoLift, un derivat de aminoacizi. Pierderea fermităţii este cauzată de rigidizarea fibroblastelor dermice, astfel că scade capacitatea de sintetizare a elastinei. Ei bine, AspartoLift este “arma” prin care se recâştigă flexibilitatea.

NovAge True Perfection – tot mai multă luminozitate / preţ 179 lei

Oriflame NovAge True Perfection

Piele ternă, deshidratată şi pori măriţi – sunt simptome care trădează un stil de viaţă agitat şi semnul că trebuie intervenit pentru a împiedica apariţia primelor semne de îmbătrânire. Conform studiilor, gama desăvârşeşte pielea, conferindu-i un aspect frumos, hidratat şi luminos, cu pori minimizaţi, indiferent de stilul de viaţă.

Aspectul obosit al tenului şi porii măriţi pot fi cauzate de lipsa somnului, dieta necorespunzătoare şi factorii externi de stres. În consecinţă, impurităţile se acumulează în celulele pielii şi încetinesc procesul de reînnoire celulară. True Perfection este îmbogăţită cu două tehnologii inovatoare: extractul din arbore de mătase persan şi extractul de celule stem din acai. Împreună, acestea contribuie la purificarea celulelor din interior, pentru redarea aspectului perfect al pielii şi pentru amânarea formării liniilor fine.

Fiecare linie NovAge conţine şase produse esenţiale pentru rutina zilnică de îngrijire a pielii: demachiant, loţiune tonică, cremă pentru conturul ochilor, ser, cremă de zi şi cremă de noapte. Cum vi se pare noile game antiaging NovAge?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.