Lola's Box

Gestul simbolic al oferirii unui cadou de Crăciun înseamnă şi desluşirea unor mesaje care îşi lasă amprenta în sufletele celor dragi. Cel mai complex health & beauty boutique, Optimashop, a lansat şapte seturi speciale, cu produse cosmetice/dermatocosmetice, care au darul de transforma visele de frumuseţe în realitate.

Are nevoie pielea de o îngrijire corectă? Da, iar acest ritual trebuie adaptat nevoilor individuale şi, în plus, sensibilităţii pe care o creează sezonul rece. Atunci când ţii la cineva, una dintre cele mai clare dovezi de afecţiune este să-i oferi frumuseţe. Optimashop contribuie la îndeplinirea acestei misiuni prin cele şapte “terapii” de răsfăţ, accesibile oricui.

Optimashop Christmas Party

Baby it’s cold outside – 110 lei

Un meniu de beauty de care orice ten se va îndrăgosti imediat. Trei produse dermatocosmetice esenţiale oferă o îngrijire corectă şi adaptată nevoilor tenului bărbaţilor: gel de duş Rivadouce Men pentru corp şi par, fluid hidratant Rivadouce Men şi roll-on SVR Spirial.

All I want for Christmas is YOU – 110 lei

Domnilor, dacă îi spuneţi femeii iubite aceste cuvinte, cu siguranţă veţi fi “Prince Charming” pentru ea. Şi vă va adora şi mai mult pentru că arătaţi preocupare pentru sănătatea si frumuseţea pielii ei. Cadoul va fi compus din trei produse dermatocosmetice care şi-au câştigat reputaţia la nivel international: SVR Hydraliane BB Cream, gel de curăţare SVR Physiopure pentru ten, lapte de corp hidratant Rivadis.

Optimashop Christmas Party

Your Ticket for Wrinkles Express – 90 lei

Pentru cele care au trecut deja de prima tinereţe şi ridurile încep să-şi facă simţită prezenţa, Optimashop a reunit cele mai eficiente produse dermatocosmetice anti-aging: ser intensiv anti-age Noreva Noreane 3D, lapte demachiant hidratant Rivadouce, lac de unghii Ecrinal. În plus, şi preţul pachetului este unul ca de sărbătoare.

Christmas must be something more – 103 lei

Dacă nu ştii ce să-i cumperi “babacului”, atunci acest set va fi perceput ca un semn de apreciere si de preţuire. Două produse Rivadouce Men, fluidul antirid hidratant şi deodorantul, îi vor transforma rutina de îngrijire într-un răsfăţ. Iar zâmbetul îi va fi mai strălucitor datorită pastei de dinţi BlanX, care dispune de o formulă specială pentru prevenirea petelor cauzate de consumul de cafea, tutun sau alcool.

Optimashop Christmas Party

Turn every day into a Holiday – 62 lei

Magia Crăciunului învăluie mai cu seamă sufletele copiilor. Pentru cei mici, Optimashop a ales cele mai performante dermatocosmetice pentru îngrijirea zilnică a pielii, cu o toleranţă ridicată şi cu arome îmbietoare, care se va transforma într-un răsfăţ maxim: săpun lichid cu miere Rivadouce, cremă hidratantă Rivadouce pentru faţă şi corp, pastă de dinţi Biorepair Junior.

Happiness in a jar – 93 lei

Amintirile dragi sunt cele de care ne amintim mereu cu plăcere, dar cea mai frumoasă poveste este cea care urmează a fi scrisă. Iar dacă vrei să scrii un nou capitol al relaţiei cu cea mai bună prietenă, o poţi face cu un trio de produse dermatocosmetice esenţiale pentru finalul de an: contur anti-age de ochi Rivadis, apă micelară Rivadis şi lapte hidratant pentru corp Rivadis.

Optimashop Christmas Party

Jingle all the way – 105 lei

O vorbă din popor spune “Prietenul la nevoie se cunoaşte”, aşa că Optimashop a pregătit un set-cadou pentru cel care are titlul BFF. Dermatocosmetice din segmentul masculin, care au trecut testul timpului asemenea prieteniei voastre: gel de duş Rivadouce Men, fluid hidratant Rivadouce Men şi pastă de dinţi BlanX Med White Teeth.

Dacă am reuşit să-ţi ofer câteva idei de cadouri deosebite, nu pot decât să mă bucur. În plus, în magazinul online Optimashop găseşti la preţuri speciale şi liniile dermatocosmetice exclusive destinate îngrijirii faciale şi corporale.

Optimashop Christmas Party

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.