Lola's Box

În orice anotimp, dar în special vara, ţinuta noastră trebuie completată de ochelari de soare. Pe lângă faptul că reprezintă un accesoriu fashion, ei reprezintă şi o protecţie pentru ochi.

Ochelari de soare Madonna, maroIndiferent de sezon, aleg să port ochelari de soare pentru că nu suport schimbările bruşte de luminozitate sau lumina foarte puternică. Ştiu că sunt destui oameni pe stradă care au gândire de genul “uite-o şi pe nebuna asta cu ochelari de soare când nu este vară”, dar vreau să-mi protejez ochii. Mai mult, aşa am grijă şi de tenul meu, pentru că, atunci când sunt deranjată de luminozitate, am tendinţa “să ţin ochii sfoară” (cum se spune în popor), ceea ce dă naştere ridurilor. Este drept, că ridurile apar mai devreme sau mai târziu, dar – dacă pot – de ce să nu întârzii apariţia acestora.

This slideshow requires JavaScript.

Pe lângă caracterul lor practic, purtarea ochelarilor de soare este şi o dovadă de stil – gândiţi-vă la Audrey Hepburn în “Breakfast at Tiffany’s”-, o expresie a personalităţii fiecăreia dintre noi! Aş putea spune că nu există ţinută pe care să o porţi şi la care să nu poţi accesoriza un model de ochelari de soare.

This slideshow requires JavaScript.

Acordă atenţie factorului de protecţie UV
Pot fi rotunzi, maxi
, care au revenit în tendinţe. Pot fi cu motive florale sau în culori vibrante, o alegere potrivită pentru ţinutele vii, de vacanţă. Pot fi celebrii ochelari de soare aviator, care dau o notă de mister celui care îi poartă datorită lentilelor tip oglindă. Sau, dacă vrei ca prin ţinută şi atitudine să faci o întoarcere în timp, poţi opta pentru un model retro, ochi de pisică.

This slideshow requires JavaScript.

Dacă eşti o persoană comodă şi nu vrei să pierzi timpul în căutarea ochelarilor de soare, o simplă căutare pe Google îţi va oferi numeroase rezultate de magazine online care comercializează ochelari de soare. Bineînţeles, preţul este un factor important pentru buzunarul fiecărei persoane, dar sunt şi alte criterii importante de care trebuie să ţinem cont în alegerea acestui accesoriu. Şi poate cel mai important este factorul de protecţie împotriva razelor ultraviolete. Cu cât este mai mare, ochii noştri beneficiază de o protecţie mai bună.

This slideshow requires JavaScript.

Pentru că şi ei au nevoie de protecţie, cumpăraţi şi un etui pentru ochelari de soare, altfel riscaţi să se zgârie lentilele şi să nu mai beneficiaţi de protecţie. Iar dacă eşti părinte, nu uita de ochelari de soare şi pentru cel mic. Şi ochişorii lor trebuie să fie protejaţi, după cum prichindeii vor şi ei să fie fashion.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.