Lola's Box

Niciodată nu a fost uşor să fii femeie. În prezent, multe dintre noi reuşim să excelăm în rolul acesta prin acţiuni ce au menirea de a fi de ajutor şi altor femei. Elena Cucicovschi ne ancorează într-o realitate pozitivă prin workshopuri foarte utile, din care învăţăm exact ceea ce avem nevoie pentru a ne numi cu adevărat femei.

Originară din Rusia, Elena Cucicovschi este autoare a mai multor programe, traininguri, seminarii, workshopuri premium pentru femei. De numele ei se leagă conferinţe precum “O nouă eu” sau “Arta de a fi femeie by Elena Cucicovschi”. Dar şi proiecte online precum “Şcoala gheişelor moderne”, “Sclipirea pasiunii. Amanta”, “Şcoala seducţiei”, “Timpul magic al femeii”, “Comportamentul strategic sau cum să mă mărit” ori “Eu sunt Regina”.

Succesul răsunător al acestora s-a tradus prin sute de participante la seminarii extreme de interesante, pline de profunzime şi, nu în ultimul rând, de sfaturi utile. Pentru anul viitor, rusoaica va face un nou pas, cu un proiect în care domnii vor fi în obiectiv. “În 2017, în premieră mondială, lansez programul «Reţeta soţului de succes», pentru care îmi voi lua licenţele internaţionale în luna ianuarie”, spune Elena Cucicovschi.

Arta de a fi femeie

Dacă o priveşti cu atenţie, rusoaica emană intensitate, frumuseţe şi charismă. Viaţa i-a arătat mai multe decade ale căsniciei, însă a trecut peste toate. Din toate aceste experienţe a învăţat ceva, iar acum urmează o traiectorie de la a cărei înălţime poate învăţa şi alte consoarte: “Arta de a fi femeie“.

A trecut prin două divorţuri, este la a treia căsnicie – de altfel, foarte fericită -, iar ideile sale revoluţionare şi creativitatea i-au adus succesul şi liniştea sufletească. Aceasta şi pentru că îi place enorm ceea ce face. Are o fetiţă de 12 ani şi crede cu tărie că un copil sau chiar mai mulţi sunt foarte importanţi în viaţa unei femei.

Elena Cucicovschi & fiica

“Vin din mediul business, tot timpul am făcut cariera de succes, am funcţionat doar în strategii masculine, din păcate, în ambele căsnicii ratate. După cel de-al doilea divorţ am abandonat totul şi am plecat la Moscova, unde am făcut Academia de Feminitate. Lunar, organizez seminarii la care participă sute de femei. Ultimul l-am ţinut în Bucureşti (5 octombrie) şi au fost 500 de participante. Am trăit tot ceea ce transmit, iar pe viitor planific un seminar cu unul dintre profesorii mei, care acum lucrează cu Monica Bellucci”, se destăinuie Elena Cucicovschi.

Care sunt atuurile ei în munca sa? În primul rând, cunoaşte şi aplică cele mai puternice practici feminine din toate timpurile. Şi nu doar că le cunoaşte sau le aplică, dar le şi transmite mai departe celor care consideră că sunt pregătite pentru ele. În mai puţin de un an, cursantele ei şi-au schimbat viaţa în bine, iar blogul Elenei stă mărturie pentru reacţiile pozitive. “Programele ei sunt diferite. Nu pun presiune pe femeie, nu setează targeturi irealizabile şi nici nu au ca scop ajustarea femeii pentru un anumit tipar social […] Din sabotorul tău numărul 1 devii admiratorul tău numărul 1. Constaţi cât eşti de frumoasă şi cu câteva kilograme în plus, că încrederea în sine te face irezistibilă, de neînvins, că zâmbetul este cel mai frumos machiaj, că fericirea este arta de a fi tu.” – Elizee

Elena Cucicovschi

Elena Cucicovschi este autoarea blogului personal, planifică lansarea a două cărţi, iar în acest moment este studentă al ultimului modul al Institutului Internaţional de Psihologie din Estonia. Lucrează cu 10 dintre cei mai renumiţi psihologi din Rusia şi se perfecţionează mereu, participând la traininguri pentru traineri. Colaborează cu oameni de top în domeniu, tocmai pentru a se perfecţiona în tot ceea ce face.

Tot ce se află în jurul femeii este creat numai de ea şi de energia ei.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.