Lola's Box

Toamna acestui an a adus un nou parfum în gama Yves Rocher: So Elixir Bois Sensuel, o aromă feminină, plină de eleganţă, care poartă semnătura pafumierilor Olivier Cresp şi Marie Salamagne.

Dintotdeauna am considerat că un parfum este genul de cadou cu care nu dai niciodată greş – cel puţin atunci când cunoşti foarte persoana căreia i-l oferi. Unele persoane sunt colecţionare de parfumuri şi le schimbă frecvent în funcţie de sezon sau de starea de moment. Altele se se îndrăgostesc de un anumit parfum şi îl poartă până la ultima picătură.

Dacă ar fi să mă înscriu într-una dintre cele două categorii, aş spune că mai degrabă fac parte din rândul celor care preferă să schimbe parfumul în funcţie de sezon sau starea sufletească. Motiv pentru care nu refuz niciodată un parfum nou în colecţie, iar toamna aceasta am avut întâlnire cu So Elixir Bois Sensuel de la Yves Rocher.

Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel, cutieEste un parfum îndrăzneţ, pe care îl poţi purta cu maximă încredere la ceas de seară şi care rezistă pe piele de-a lungul întregii nopţi. La prima noastră întâlnire, l-am aplicat pe încheietura mâinii şi încă îi simţeam aroma chiar şi după ce trecuseră şase ore. Încă se simţea mirosul profund. Cum l-aş descrie? Aş spune că are o notă de vanilie aromată, dar şi o combinaţie de reflexii lemnoase şi de pământ.

De altfel, Marie Salamagne şi Olivier Cresp, creatorii Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel, îl descriu ca fiind: “Un elixir de feminitate voluptoasă şi distinsă. Senzualitatea sa extremă este o îmbinare de lemn preţios şi balsamuri fine. Acest parfum dezvăluie combinaţia captivantă a esenţei de patchouli şi a absolutului de vanilie. Adaosul unui absolut de iris, preţios şi elegant, îi oferă un rafinament unic”.

Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel, cu esenţeÎn nota sa de vârf, parfumul exprimă atracţia uleiului esenţial de patchouli, care are darul de a crea dependenţă. Acesta caracterizează compoziţia cu caracterul său unic, oferă parfumului semnătura sa personală şi aduce în prim plan alte uleiuri esenţiale. Opulenţa olfactivă a uleiului esenţial de patchouli evoluează treptat, astfel că Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel capătă profunzime.

Absolutul de vanilie, cu senzualitatea sa echilibrată şi caracteristicile sale luxoase şi fermecătoare, este deopotrivă interesant şi fascinant. Notele sale rafinate dau profunzime parfumului şi îl fac să fie irezistibil de seducător. La bază se află absolutul de iris, o notă rară şi preţioasă, care dă o stare plină de spirit, dar şi o intensitate elegantă.

Poate părea complicat, dar Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel nu este un parfum simplu. Este din categoria acelor parfumuri care au puterea de a pune în evidenţă femeia care le poartă. Dacă vei alege să-l porţi, cu siguranţă vei fi Queen of the Night.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.