Lola's Box

2016 este dominat de două evenimente sportive majore, Campionatul European de fotbal şi Jocurile Olimpice de vară, iar cei mici îşi găsesc idoli printre starurile prezente la cele două competiţii. Şi pentru că micii campioni au nevoie de sprijin, NUK le susţine performanţele.

O viaţă sănătoasă – indiferent de vârstă – presupune sport şi mişcare. Pentru copii, acest lucru este şi mai important, pentru că sportul îi ajută să crească puternici şi sănătoşi, dar le oferă şi beneficii mintale. Ca de fiecare dată de-a lungul celor 60 de ani de activitate, NUK încurajează mişcarea bebeluşilor şi are grijă de micii campioni atunci când au mai mare nevoie.

Înotul este unul din sporturile care pot fi practicate chiar şi de bebeluşi. Pe lângă distracţie, nataţia este şi prima experienţă educaţională, dar şi de socializare în afara mediului de acasă. Conform studiilor, micuţii “delfini” au un simţ mai dezvoltat de a se adapta la mediul înconjurător, sunt mai creativi şi mai atenţi la detaliile din jurul lor.

Dacă preferă mişcarea în aer liber, micuţul trebuie învăţat că hidratarea este un aspect important al activităţii sportive. Aşa că atunci când joacă fotbal, tenis, aleargă sau se plimbă cu bicicleta, trebuie să aibă propria sursă de rehidratare. Şi pentru că suntem într-un an dominat de competiţii sportive majore, NUK a pregătit cana Sport (450 ml) cu tematica preferată a prichindeilor. Aşa că noi, “antrenorii”, trebuie să le oferim recipientul oricând le este sete. Pot bea sucuri naturale – reţineţi, naturale, pe care le pregătim acasă – sau apă.

NUK, sportivul Alex

Activitatea fizică îi ajută să se dezvolte armonios şi, nu de puţine ori, îi deprinde pe copii cu ordinea, cu spiritul de echipă. Aşa că trebuie lăsaţi să se mişte în voie. De restul se ocupă… Da, aţi ghicit: NUK. Tu cum ai grijă de campionul tău?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.