Lola's Box

Un adevărat expert al machiajului pentru ochi, Lancôme ne aduce, în această vară, trei produse de make-up cu adevărat interesante. Şi dacă le avem în portfardul nostru, vom reuşi mereu să realizăm un machiaj al ochilor cu care să ieşim în evidenţă.

Încă de la începuturile sale, Lancôme a scris istoria machiajului pentru ochi datorită unei serii de inovaţii majore – primul rimel în tub sau, mai recent, prima tijă cu dublă răsucire – şi produse inteligente datorită cărora orice femeie a putut pune în aplicare sfaturile primite de la make-up artişti. Care este baza acestei experienţe remarcabile? De-a lungul celor 80 de ani de experienţă în beauty, Lancôme a acumulat cunoştinţele tehnice excepţionale, care au fost susţinute de unele dintre cele mai prestigioase laboratoare din lume. Acest know-how a fost combinat cu importanţa unică pe care cultura franceză o acordă ochilor – văzuţi ca fiind arma supremă de seducţie, cu propriul lor limbaj.

Lancôme, noutăţi 2015În această vară, casa franceză prezintă noi produse pentru ochi, fiecare dintre acestea fiind un atu pentru femeile care înţeleg puterea pe care o pot exercita cu ajutorul privirii. Totul depinde de femei şi de stilul lor, poveste studiată pe femeia franceză şi stilul acesteia. Când cere o baghetă, este foarte serioasă. Când discută de chestiuni serioase, deseori zâmbeşte. Când este supărată, rosteşte declaraţii mari, dar privirea ei spune ceva diferit. O lecţie despre arta de vorbi din priviri, by Lancôme.

Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter

Lancôme Hypnose Volume-a-porterDintr-o singură aplicare, genele sunt “îmbrăcate” cu un volum elegant şi un negru intens. Peria din elastomer Soft-Cashmere alunecă uşor şi aplică rimel doar atât cât este nevoie, iar genele noastre se vor alungi. Peri scurţi vor acoperi genele de la rădăcină, iar cei lungi vor avea grijă de vârfuri. Textura fluidă şi rezistentă îţi va îndeplini cerinţele, astfel că nu va lăsa loc erorilor.

Lancôme Liner Plume

Lancôme Liner PlumeDatorită acestui liner, machiajul ochilor va fi unul cu totul special. Vârful subţire şi flexibil permite o aplicare precisă, de la una fină până la una densă. Se poate aplica singur, pentru o imagine modernă care deschide ochii, sau în combinaţie cu negru pentru mai mult rafinament. Datorită vârfului de 0,4 mm, linia trasată este una foarte precisă, culoarea neagră este intensă, iar machiajul este unul de durată.

Lancôme Ombre Hypnôse Stylo

Lancôme Ombre Hypnôse Stylo

Culori disponibile: 01 Or Inoubliable, 02 Sable Enchanté, 03 Taupe Quartz, 04 Brun Captivant, 05 Erika F, 06 Turquoise Infini, 07 Bleu Nuit, 08 Violet Eternel
Culori disponibile: 01 Or Inoubliable, 02 Sable Enchanté, 03 Taupe Quartz, 04 Brun Captivant, 05 Erika F, 06 Turquoise Infini, 07 Bleu Nuit, 08 Violet Eternel

Stickul cu sistem de răsucire permite fardarea pleoapelor cu uşurinţă, iar machiajul va fi unul rezistent în timp. Cu o textură cremoasă uşoară, produsul oferă o finisare compactă. Pentru un plus de precizie, “stiloul” are şi ascuţitoare integrată.

Curând, noile produse Lancôme se vor regăsi şi în oferta magazinelor beauty din România.

Scurtă istorie Lancôme

Lancôme, miniaturiFondată în 1935 de Armand Petitjean, Lancôme a fost, la început, casă de parfumuri. Numele “Lancôme” a fost inspirat de ruinele unui castel, Le Château de Lancosme, în timp ce trandafirii din regiune au dat naştere simbolului companiei, un trandafir auriu. Primele cinci parfumuri Lancôme au fost lansate în 1935, la Expoziţia Mondială de la Bruxelles: Tendre Nuit, Bocages, Conquete, Kypre şi Tropiques. Un an mai târziu, Petitjean se lansează pe piaţa produselor de lux pentru îngrijirea pielii şi lansează Nutrix, “cremă reparatoare universală”, după care au urmat şi produse de make-up. Lancôme a fost achiziţionat de L’Oreal Paris în 1964 şi imediat a devenit parte a diviziei de produse de lux.

Lancôme Hypnose, parfumDeşi fondatorul Armand Petijean avea crezul că Lancôme nu-şi face niciodată publicitate, brandul francez este, în prezent, unul dintre cei mai importanţi clienţi din domeniu beauty de lux. Reclamele sale pot fi văzute în numeroase publicaţii de pe mapamond, precum Harper’s Bazaar sau Vogue, iar imaginile au fost realizate de fotografi celebri – Peter Lindbergh, Mario Testino, Mario Sorrenti, Brigitte Lacombe, Patrick Demarchelier. În 2012, a realizat şi prima reclamă TV, în care au apărut Betty Boop, legendarul personaj de animaţie din anii ’30, şi supermodelul Daria Werbowy.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.