Lola's Box

Pentru această primăvară, Maybelline ne-a pregătit cîteva noutăţi cu ajutorul cărora puteam să realizăm aproape un întreg machiaj. Practic, nu lipseşte decât un fond de ten şi portfardul nostru ar fi fost complet.

Maybelline – The Blushed Nudes Palette

Maybelline Face Studio Master Blush & The Blushed Nudes Palette

Nuanţele nude din compoziţia paletei permit obţinerea unui look senzual, indiferent că folosim un roz îndrăzneţ sau un gri seducător. Practic, într-o singură paletă avem la dispoziţie 12 nuanţe cu pigmenţi roz aurii, în combinaţiile unice de roz şi gri. Nuanţele sunt mult mai puţin strălucitoare decât ai fi tentată să crezi, aşa că, odată aplicat machiajul, nu vei semăna cu un glob din bradul de Crăciun. 🙂 Pentru un makeup complet, se poate folosi şi creionul de ochi Master Drama The Nudes, disponibil în trei nuanţe (Pearly Taupe, Rose Pearl, Brownie Glitz). Preţul The Blushed Nudes Palette este de 66,00 lei (la Kendra Cosmetics).

Maybelline – Face Studio Master Blush

Maybelline Face Studio Master Blush & The Blushed Nudes Palette

Colecţia de farduri Master Blush aduce nuanţe intense pentru obraji cu personalitate. Datorită pigmenţilor micronizaţi, nuanţele noi sunt mult mai intense, iar culorile sunt mult mai saturate. În plus, şi textura fardului de obraz este una mult mai fină. Master Blush este disponibil în şase nuanţe: 40 Pink Amber, 60 Cosmopolitan, 70 Rose Madison, 80 Dare Pink, 90 Coral Fever, 100 Peach Pop. Preţul recomandat pentru Master Blush este de 36,69 lei.

Maybelline – Eye Studio Brow Satin Matte Filling Duo

Maybelline Eye Studio Brow Satin Matte Filling Duo

Este “arma” care ne permite să avem sprâncene mai bogate şi bine definite. Cu alte cuvinte, în doi paşi simpli obţinem efectul wow. La un capăt se află creionul pentru fixare şi conturare, iar la celălalt capăt regăsim pudra pentru umplerea golurilor şi uniformizare. Astfel, sprâncenele vor fi netede, fascinante şi mati-satinate. Preţul recomandat pentru Brow Satin Matte Filling Duo este de 28,61 lei.

Maybelline – The Falsies Push Up Drama

Maybelline The Falsies Push Up Drama

Look dramatic? Normal, căreia dintre noi nu-i place să accentueze uneori. Datorită perişorilor în formă de cupă, genele sunt alungite suplimentar şi au un aspect dramatic – totul datorită efectului de “push-up”. Noua mascara are culoare intensă – este disponibilă doar în nuanţa Very Black – şi rezistenţa este una de lungă durată. Preţul recomandat pentru The Falsies Push Up Drama este de 38,69 lei.

Maybelline – Color Sensation The Blushed Nudes

Maybelline Color Sensation The Blushed Nudes

Deseori, subtilitatea este mai sexy. Şi pentru că noua formulă a rujului Color Sensation este îmbunătăţită cu nectar de albine, culorile sunt mai roz tradafirii, iar senzaţia pe care o simt buzele este mai catifelată. Noua gamă de rujuri Maybelline aduce nuanţe nude îmbujorate şi senzaţional de seducătoare. Cine îl va purta va fi, fără îndoială, “queen of the night”. Preţul recomandat pentru Color Sensation The Blushed Nudes este de 28,52 lei.

So, ladies… Rezoluţia acestei primăveri este: The Blushed Nudes sunt la putere!

credit foto: Xander Pictures

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.