Lola's Box

Pentru primăvara care ne bate deja insistent la uşă, L’Oreal Paris a pregătit câteva noutăţi despre care eu spun că sunt foarte interesante.

Înainte de a ne lua adio de la iarnă, L’Oreal Paris ne-a lansat invitaţia de a descoperi noutăţile sale în materie de makeup. În plus, Alexandru Abagiu – official makeup artist L’Oreal Paris – ne-a făcut şi o demonstraţie despre ce minuni putem realiza cu noile produse. Pentru că informaţiile primite de la Alexandru necesită o analiză minuţioasă, voi reveni zilele viitoare cu povestea întregului proces de machiaj. Dar, până atunci, iată ce este nou la brandul francez…

L’Oreal Paris Brow Artist Plumper

L'Oreal Paris Brow Artist Plumper

Mascara-gel pentru sprâncene care, dintr-o singură mişcare, periază, conturează şi fixează. Periuţa rotundă şi gelul cu pigmenţi de culoare intensă învăluie uniform sprâncenele. Prin urmare, sprâncenele capătă volum şi intensitate. Noua mascara este disponibilă în două nuanţe, 04 Dark Brunette şi 05 Transparent.

L’Oreal Paris Superliner Gel Intenza

L'Oreal Paris Superliner Gel Intenza

Dacă eşti căutarea unei profunzimi desăvârşite a privirii şi a unui negru intens care durează 24 de ore, atunci acesta este răspunsul. Pensula de înaltă precizie permite o aplicare perfectă, culoarea intensă şi de lungă durată te scutesc de nevoia de a reîmprospăta machiajul. Produsul este waterproof şi rezistă la transpiraţie, sebum şi lacrimi. Superline Gel Intenza este disponibil într-o singură nuanţă, Pure Black.

L’Oreal Paris Infaillible Long Lasting

L'Oreal Paris Infaillible Long Lasting

Când vei alege rujul pe care să-l porţi, acum nu va mai trebui să faci vreun compromis în privinţa culorii. Noul ruj rezistent la transfer îţi oferă 24 de ore de protecţie şi confort, având în compoziţie balsam hidratant cu acid hialuronic. Primul pas este să aplicaţi rujul rezistent la transfer şi să lăsaţi să se usuce. Apoi, aplicaţi balsamul de buze şi… gata! 🙂 A, şi să nu uit: sunt disponibile 13 nuanţe. Şi chiar rezistă 24 de ore – l-am testat.

L’Oreal Paris Infaillible Sculpt

L'Oreal Paris Infaillible Sculpt

Fondul de ten compact Infaillible Sculpt oferă două nuanţe pentru un control total al efectului de lumini şi umbre. Formula sa evidenţiază cele mai frumoase trăsături şi estompează defectele. Tuşa finală a machiajului este dată de fardul de obraz Infaillible Sculpt Blush, special conceput pentru conturare şi perfect compatibil cu fondul de ten compact. Un machiaj complet cu Infaillible se poate realiza prin folosirea succesivă a următoarelor produse:

  1. Infaillible Primer – bază de machiaj matifiantă, antistrălucire şi non-comedogenică;
  2. Infaillible Sculpt – fond de ten compact pentru sculptare, disponibil în nuanţele 01 Claire, 02 Claire A Medium, 03 Medium A Matte;
  3. Infaillible Sculpt Blush – fard de obraz trio pentru sculptare, disponibil în nuanţele 101 Soft Sand, 102 Nude Beige, 201 Soft Rosy;
  4. Infaillible Mist – spray de fixare a machiajului.

L’Oreal Paris Volume Million Lashes Feline

L'Oreal Paris Volume Million Lashes Feline

Volumul pe care îl dă genelor este unul feroce, iar definirea este perfectă. Este genul de mascara care alungeşte şi defineşte genele de la rădăcină până la vârfuri datorită periuţei arcuite Millionizer. Formula este una ultra-glossy, îmbogăţită cu cele mai preţioase uleiuri, astfel că privirea ta va fi asemănătoare cu cea a unei feline. Disponibilă într-o singură nuanţă, negru.

Aşadar, acum aţi aflat care sunt noutăţile L’Oreal Paris. Nu mai rămâne decât să realizaţi machiajul perfect şi apoi veţi fi pregătite pentru selfie-ul perfect. Din orice unghi. 🙂

L'Oreal Paris, tendinţe primăvară - demonstraţie

L'Oreal Paris, tendinţe primăvară - demonstraţie

L'Oreal Paris, tendinţe primăvară - demonstraţie

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.