Lola's Box

De-a lungul anului, la Yves Rocher apar nenumărate colecții, dar parcă nici una nu este așteptată cu atât nerăbdare precum cea de Crăciun. Cu arome care mai de care mai delicioase, cu povești cu și despre magia Crăciunului, cu artificii de îngrijire a pielii care, în mod normal, are de suferit din cauza frigului și a zăpezii.

Când te gândești la produsele Yves Rocher, știi că din laboratoarele mărcii franceze ies creații în care plantele își arată superputerile. Nici cele din colecția de Crăciun nu se abat de la regulă, ba mai mult vin cu un spirit vesel, jucăuș, colorat, gata să ofere bucurie celor cărora le sunt dăruite. Dar gata cu reveria, să deschidem cutia și să vedem ce ne oferă această nouă colecție de Crăciun de la Yves Rocher.

Colecția Pommes d’Hiver

Când te gândești la Crăciun, la ce îți zboară gândul în materie de arome? Da, măr copt, vanilie și scorțișoară. Este combinație cea mai des întâlnită și totuși nu ne săturăm de ea. Ei bine, pentru că nu este nimic mai potrivit pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, Yves Rocher a pregătit o întreagă colecție cu acest triumvirat de arome. Balsam pentru buze, cremă pentru mâini, exfoliant pentru corp, geluri de duș sau săpun-gel pentru mâini – le poți comanda separat sau în diferite seturi gata să-ți răsfețe simțurile. Iar pentru ca atmosfera de sărbătoare să fie completă, colecția include și o lumânare parfumată. Simți deja mirosul de măr copt, vanilie și scorțișoară?

Colecția Baies de Minuit

Dacă vrei să spargi tiparele și să alegi o aromă mai altfel, propunerea alternativă de la Yves Rocher este fuziunea dintre mugurii de coacăz negru și extractul de merișoare. Și pentru ca numele să fie unul atractiv, i-a spus Midnight Berries – doar magia se petrece la miezul nopții. 😉 Balsam pentru buze, cremă pentru mâini, exfoliant pentru corp, geluri de duș sau săpun-gel pentru mâini – fiecare produs te îmbie cu mirosul de fructe de pădure. Aroma lor este atât de plăcută încât, dacă închizi ochii pentru o secundă, ai impresia că ai în fața ta un pahar cu suc. Produsele din această colecție sunt disponibile și sub formă de seturi – cel mai atractiv este cel în care exfoliantul, gelul de duș și crema pentru mâini sunt așezate într-un glob roșu.

Colecția Karité Magique

Pentru că sezonul rece este cel în care pielea are mai mult de suferit decât în alte perioade ale anului, Yves Rocher a pregătit și o gamă cu unt de karité. Are misiunea de a ne îngriji pielea corpului, indiferent că ingredientele sub formă de balsam reparator pentru duș ori de lapte reparator / exfoliant hrănitor / balsam reparator pentru corp.

Shopping tip: până la 29 noiembrie, cumpărăturile online beneficiază de o reducere de 15% dacă folosiți codul CRĂCIUN15.

Grijă față de piele și mediu: Ca de obicei, gamele Yves Rocher sunt unele prietenoase cu pielea noastră, dar și cu mediul înconjurător. Fabricate în Bretania, produsele conțin ingrediente naturale în proporție de minimum 92%. Pe de altă parte, 25% din compoziția ambalajelor este din plastic reciclat.

Pregătite de cumpărături și de a intra în atmosfera de Crăciun? 🤔

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.