Lola's Box

Greu a mai trecut perioada de izolare din cauza pandemiei. Când eşti obişnuit să faci ce vrei, să mergi unde doreşti, iar libertatea de mişcare îţi este îngrădită (aproape) la maximum, situaţia este şi mai dificilă. OK, stăm în casă, nu ieşim în public, dar nici nu putem ignora îngrijirea părului. Cum prietenul la nevoie se cunoaşte, LONCOLOR a adus două noutăţi.

Când ne întâlnim, una dintre primele întrebări este “Ce mai faci?”. În ultima lună – şi ceva – am auzit mai des “Cum te-ai adaptat?”, lucru de înţeles dacă ţinem cont de perioada dificilă prin care trecem. Cu toate acestea, cu un lucru a trebuit să ne adaptăm – şi repede: să avem în continuare grijă de noi. Pentru că – nu-i aşa? – nu trebuie să avem rădăcinile crescute excesiv dacă nu ieşim nicăieri din casă. Odată cu starea de urgenţă am descoperit noua gamă de vopsea permanentă LONCOLOR EXPERT HEMPStyle, dar şi un serviciu pe care LONCOLOR îl oferă: livrare la domiciliu a produselor preferate.

Cannabis Sativa. Sunt ciudat, iar gândul te poate duce la ceva necurat. Fii liniştită că nu este nici ilegal, nici imoral. 😉 În fapt, LONCOLOR Expert HEMPstyle este o vopsea permanentă pentru păr cu extract din seminţe de cânepă, proteine din orez şi ulei de jojoba. Combinaţia dintre extractele hidrolizate din seminţe de cânepă şi proteinele din orez este un înlocuitor pentru keratina animală, rezistenţa părului este îmbunătăţită, iar firul de păr beneficiază de o elasticitate remarcabilă.

Noua gamă Expert HEMPStyle cuprinde 16 culori vibrante, intense şi strălucitoare, care acoperă orice preferinţă în ceea ce priveşte nuanţa părului. Datorită uleiului de jojoba, cu acizi graşi Omega-6 şi Omega-9, vopseaua are efect protector şi nutritiv încă din timpul colorării. În plus, culoarea este una de durată, iar firele albele sunt acoperite foarte bine. Credeţi-mă, #triedandtested.

Şi pentru că mai avem ceva de stat la izolare, LONCOLOR pune la dispoziţia clientelor, pe perioada stării de urgenţă, serviciul gratuit – GRATUIT, da? – de livrare la domiciliu, indiferent de valoarea comenzii. Indiferent de localitatea din ţară, coletele ajung în maximum 48 de ore. În plus, la comenzile de minimum 50 de lei, clientele vor avea parte de produse cadou din gamele de îngrijire. Cool, nu?

Acum, că ştiţi secretul, nu rămâne decât să vă alegeţi culoarea preferată şi să treceţi cu bine de #stămacasă.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “#noula… LONCOLOR: gama de vopsea permanentă EXPERT HEMPStyle & serviciul home-delivery

  1. Eu folosesc nuanta negru si imi place foarte mult! Dar nuanta aceasta de blond cenusiu I ar place foarte mult surori mele!Multumim frumos pentru recomandare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.