Makeup, skincare, parfumuri şi câte şi mai câte. Lună de lună găseşti noutăţi în parfumeriile Douglas. Şi totuşi… Noutatea acestei toamne este noua imagine a brandului, cu logo nou, o nouă declaraţie de misiune şi un nou limbaj vizual.

Când veţi intra într-un magazin Douglas, veţi remarca imediat noul concept, care înseamnă un spaţiu premium dedicat frumuseţii moderne. Noul logo este o combinaţie de aspecte tradiţionale şi estetică modernă. Se păstrează tonul specific de verde mentă, pentru că nuanţa asigură valoarea de recunoaştere a mărcii. Pe de altă parte, tipografia schimbată aduce blendingul literelor D şi O, simbolul relaţiei dintre Douglas şi clienţi.

Încurajare, inspiraţie, descoperire, bucurie. “Vrem să încurajăm şi să inspirăm clienţii noştri să îşi recunoască propria frumuseţe şi să câştige încredere în sine. În tot ceea ce facem, nu ne concentrăm doar pe dorinţele clienţilor noştri de azi, ci întotdeauna ne întrebăm care vor fi nevoile lor mâine. Aceasta este singura modalitate prin care putem dezvolta Douglas de la statutul de retailer premium într-o marcă premium”, a declarat directorul de marketing Douglas, Lucas van Eeghen.

Produse bestseller, branduri şi colecţii exclusive, portofoliu extins şi calitativ de produse marcă proprie. Datorită acestora, Douglas ne încurajează să ne bucurăm de frumuseţea noastră şi ne oferă diversitatea alegerii şi curajul de a experimenta lookuri noi. Nu de alta, dar este bine să fim aşa cum ne dorim.

Identitatea vizuală este completată de fotografiile ce poartă semnătura celebrului Peter Lindbergh, care introduce supermodele internaţionale pe scena Douglas. Fotografiile alb-negru scot în evidenţă frumuseţea naturală a unor modele precum Cara Delevingne, Amber Valletta, Alexa Chung, Lineisy Montero, Jon Kortajarena, dar şi a influencerului german Caro Daur. Accentul este pus pe frumuseţea individuală şi autenticitate, iar imaginile le putem vedea în magazinele Douglas, magazinul online şi canalele digitale.

Strategia #FORWARDBEAUTY are misiunea de a consolida poziţia pe piaţă a companiei, prin modernizarea şi întinerirea mărcii. “Industria frumuseţii evoluează rapid, iar Douglas investeşte constant pentru a fi mereu aproape de clienţi – atât prin extinderea reţelei de magazine fizice şi a magazinului online, prin lansări de produse exclusive care răspund ultimelor tendinţe, cât şi prin modalitatea de abordare. Douglas întăreşte imaginea de sine a femeilor moderne, le încurajează să se bucure de propria frumuseţe şi să îşi cultive individualitatea în tot ceea ce fac.” – Lavinia Ivas, director general Douglas Romania.

Dacă magazinul Douglas pe care îl vizitezi de obicei pentru shopping nu s-a modernizat, stai liniştită pentru că vântul schimbării va trece şi pe acolo. Cele peste 2.000 de locaţii din Europa vor fi renovate cu noul logo şi vor primi noul look până la finalul anului 2019.

Şi pentru că ştiu că pe multe dintre voi vă interesează noutăţile de beauty, vă pot spune că atmosfera de sărbătoare este deja prezentă în parfumeriile Douglas. Şi nu oricum, ci cu primele seturi de Crăciun. Găsiţi deja un Advent Calendar, care include 24 de surprize de Crăciun, reunite sub titlul “Believe in Angels”. Mai sunt două variante, una de beauty şi una de makeup, aşa că găsiţi deja idei de cadouri pentru cele dragi. Dacă vrei să te joci cu multe culori şi nuanţe, atunci aruncă o privire la Dream Palette. Farduri, pudre, creioane, pensule – este un adevărat set în miniatură. Unde mai pui şi că vine ambalată într-o cutie very posh. 😉

Facebook Comments

One thought on “#noula… Douglas: logo, misiune şi limbaj vizual. Şi au apărut colecţiile de iarnă”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.