Lola's Box

E seară şi-mi “sună pijamaua” sau, cu alte cuvinte, a venit Moş Ene pe la gene. 🙂 Aşa că trebuie să mă lepăd de masca de peste zi şi am pus la treabă loţiunea micelară Elmiplant pentru ten, ochi şi buze. Let’s talk about… this!

Chiar dacă laptele demachiant a fost cel cu care am făcut primii paşi pe tărâmul demachierii, eu prefer loţiunea micelară în locul “abecedarului”. Nu mă întrebaţi de ce, nu pot să explic, dar am impresia că mă ung cu ulei şi mi se face o aşa lehamite încât laptele demachiant ajunge să păzească policioara din baie până expiră.

Ochi fardat, ochi nefardatLa mine poţi găsi oricând câteva loţiuni micelare de la diferite companii, dar nu am reuşit niciodată să îndepărtez machiajul ochilor, mai ales dacă am folosit tuş sau creion negru, de rimel nici nu mai vorbesc. Însă, de curând, am descoperit că Elmiplant a lansat pe piaţă loţiunea micelară 3 în 1 cu extract de bumbac şi Hydro Nutrient. Produsul este destinat curățării și demachierii eficiente a tenului, buzelor și ochilor şi, totodată, previne deshidratarea.

Parcă v-am mai spus că am “prostul obicei” de a citi ce scrie pe ambalaj? 🙂 Ei bine, pe flacon am descoperit că “loţiunea este suficient de puternică încât să îndepărteze inclusiv machiajul rezistent la apă”, aşa că am încercat şi eu şi am rămas plăcut surprinsă. Chiar l-a îndepărtat şi, în plus, nu m-am ales cu pleoapele roşii de la frecarea cu padelele demachiante aşa cum mi se întâmpla de obicei cu alte demachiante de ochi.

Loţiune micelară Elmiplant 3 în 1În doar trei zile a devenit favorite mea, economisesc mult timp la demachiere – în plus, pielea rămâne curată şi fină. Şi. nu în ultimul rând, la un preţ de 13 lei mi se pare un adevărat chilipir.

Formula este îmbogățită cu extract de bumbac 100% natural, obţinut prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanţelor active. Bogat în proteine și minerale, extractul este ideal pentru pielea sensibilă, conferindu-i un aspect catifelat și suplu. Hydro Nutrient este un complex hidratant avansat, ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie, aşa că previne deshidratarea, menţine aspectul catifelat al pielii şi conferă o senzaţie de confort.

Şi poate fi folosit şi de cele care pun mare preţ pe aspectul bio al produsului: este hipoalergenic, nu conţine parabeni, parafine şi/sau coloranţi.

L-a încercat cineva? Cu ce rezultate?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Noua mea «prietenă»: loţiunea micelară Elmiplant 3 în 1

  1. Nici NU stiam ca exista….Asadar – MULTUMESC pentru TOATE INFO atit de pretioase! Abia astept sa mi-l achizitonez! Imi plac lotiunile – micelare. Imi place laptele demachiant ELMIPLANT insa ca si tine, Lola – m-am saturat de …lapte….LA MULTI ANI – FEMEIE FRUMOASA & DESTEAPTA – INSTRUITA!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.